Tuesday, August 31, 2010

Sangat Tidak Sesuai

Rasanya hari ni bukan hari yang sesuai untuk keluar bersopping.... 

Mesti ramai orang keluar masa ni... 

Yang keluar hari minggu haritu pun seksa sangat... 

Keluar masa dah nak berbuka.. kononnya boleh la singgah mana mana berbuka... 

Sampai je area mydin tu.. semua kedai penuh.. penuh sampaikan kerusi dan meja takde langsung yang kosong.. 

Bukan setakat itu je.. tapi ramai yang berdiri tunggu turn nak duduk... makkk aiii.. 

Kedai mamak pun penuhhhhhh... jadinya kami ni beli dulu air bungkus... sambil berdiri je... 

Ni lagi seminggu nak raya.. memang orang akan sopping habis habisan la kan... 

Jadinya... duduk kat rumah dendiam... paling tidak pun.. kalau meracau sangat nak keluar.. pegi baazar beli kuih ajelah... :)

Masak dan berbuka kat rumah dendiam.. lagi syokkkkk... :)

8 comments:

~aSHa~ said...

ko masak apa arini? bagi idea skit...aku tak shoping gak arini

Fara said...

betul3...duk rumah lg aman....smlm pn maknosi dh mcm ulat klu hari ni lagi la....

Farra Dhelina said...

mmg sgt tak sesuai wktu ni sis..sesak di mana2! org kata blh blanggar hidung ler sbb ramai nya umat..

Echa said...

asha... lambat aku reply ni.. kat rumah tak boleh bukak bahagian komeng ni wei.. hehehehe...

nanti aku tempek gambo ek... aku buka nasi je...

Echa said...

fara.. arini cuti kan.. lagi la ramai kemain orang... elok kita dok rumah..hehehehehe

Echa said...

farra.. langgar idung ok lagi.. langgar satu badan tu yg tak tahan.. ngan bau lagi.. hahahahahha

~anna&anuar~ said...

benci btol kalo nak shopping skg..glerrr punye ramai maknusia.. mane dtg ntah..bosan gilerrrr

..nOj.. said...

tau xpe. kt pekan yg kt umh aku pun kemain ramai manusia. mmg ntah dr mane dtgnye. kt bandar lg la plak kot. smlm aku duk umh je dediam. kuar pun pg buang sampah je. hehe