Monday, August 16, 2010

Impian... Harapnya Termakbul...

Ini Wishlist untuk tahun ni sebenarnya... 
Tapi kalau tak dapat tahun ni... tahun depan pun boleh.. 
bila bila ajelah pun boleh.. hehehehe

Brand Pensonic.. RM116.90
Nojah beli murahhh je...
 

Tapiiii kenapa mahal dari yg ko cakap tu ek nojah.. 
Tak puas ati betul aku laaaa... 
Nanti harga tu turun lagi tak rasanya??? 

Ada yang murah sikit.. tapi tak tau la.. 
Mana satu yang ok yeeee... 

Teringin jugak nak bakar bakar pizza ni.. 
Kuih raya tak la kot.. haahahhaha... 

Mana brand yang ok ek.. 
Bajet bawah RM100 je tu... ishhh... 
Ke ada brand lain yang ok... 

12 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

aku nye brand apa ek...lupa dah...tapi tak beli pung...bos kasi masa kawin dulu...tapi percayalah, selepas 3 tahun baru aku bukak lam kotak..sib baik still in good condition...

tapi cadangan aku, amik yang pensonic la...yang bawah tu takut cepat rosak plak...

sekian,

yang benar
aku...dakcomot

..nOj.. said...

heheh wei yg pensonic tu tul2 sama model ngan aku punye. aku beli RM88 je taun lepas. taun ni mak aku n adik ipar beli dh jadik RM99 dh. tapi ktorg tgk kt giant aritu RM135 tau. kira yg ko tgk tu kategori murah gak tu. beli je wei. bile lagi nk ade

~aSHa~ said...

aku punye plak..aku amik secara terus dari mak aku..eheheheh lagi ok kan? bertahun2 dah tu..rasanye dah 15 tahun guna...still in good condition..tgk la siapa jaga....brand..aku lupa...tapi kalo nak bakar kuih atau kek tu..yg sebelah pintu tu agak kurang sedikit molek...yg ke dalam tu hangus...rasanye aku haraus beli mcm nojah tu la...boleh buat bizness kuih lak...

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

asha
eh ko ada masa ke nak wat kuih2 ni...ko kan bz skang..busineswoman la katakan...hehehe

Zaidah said...

rajinnyer nak buat kuih...zai biasanyer beli aje...oven buat perhiasan aje...sekali sekala aje gunakan...huhuhu

~anna&anuar~ said...

eh kak eca, ari tu anna beli oven tu mmg rege die 99 jek la.. jaman ni harga dah naik kot....

Echa said...

izan.. lenkali kalau bos ko bagi lagi.. ko bagi ke aku ek.. aku nak jugak ni...

Echa said...

noj.. makin lama makin mahal ni.. sama naik harga dengan ayam ke neh.??

Echa said...

asha.. ko beli dua.. satu bagi ke aku.. boleh kan.

Echa said...

zaidah.. mana ada nak buat kuih.. nak buat pizza je tu.. heheheheeheh

Echa said...

anna.. ni aku tak puas ati neh... aku rasa harga dia naik sekali ngan rege ayam aritu.. aku tak kira.. tunggu jugak rm99.. aku beli..hehehee

Drama Mama said...

pensonic ok. i nya dapat hadiah kahwin dah nak amsuk 4 tahun. first 2 years tak pernah pakai tapi bila bukak ni nak pakai ok lagi. hehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com