Thursday, July 30, 2015

Selamat Hari Raya

Rasanya belum terlambat nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri pada semua. Maaf zahir dan batin sekiranya ada perkataan yang mengganggu gugat perasaan sesiapa. ada yang terasa ke apa ye. :)

Sangat la pemalas nak apdet apa apa.. padahal mmg kerap je bukak blog sendiri. dengan harapan ada entry baru yang diupdate setiap hari. tp setiap kali bukak.. mmg takde. dah siapa plak nak hapdet kalau bukan diri sendiri kan. 

Dalam proses amik semangat nak update. hahahahhaha.. pelan-pelan kita rajinkan diri sendiri. :)

Monday, April 27, 2015

Street Art Pulau Pinang

Convoi beca aritu... mmg setiap tempat yang bes derang akan turunkan kita.. 

So, jalan la nak beli souvenir ke.. nak bergambo ke kan

Banyak jugak tempat kami sempat tengok.. bergambo.. 

Tp tak semua la.. sian uncle-uncle tu seme sekejap sekejap nak stop.. hehehe
Sebelum ni p penang mmg x berkesempatan pun nak p sini. 
so, ni mmg fes time la tengok lukisan kat dinding penang ni. 
Hahahahhahaa.
Masa bergambo kat sini.. nampak lengang je kan
Tp sebenarnya depan tepi tu penuh dengan org yg tengok ko bergambo.
hahahahahaha.. bukan tengok sahaja la kot.. jangan nak perasan.

Org dok tunggu turn nak bergambo sebenarnya.. ko settle je peace tu.. 
Org dah dtg nak suh ko blah. hahahha
panas terik masa ni uollsssssss.. 
Tp sebab nak bergambo kenangan.. gagah ok


Kat area street art ni mmg banyak sangat basikal tuk disewa
Macam-macam jenis
Harga tak pasti pulak.. 
Ni lawak. aku dok pikir.. aku dok atas moto ni.. 
Tak jatuh ke.. x patah ke seat atas tu seme.. 
depan ni masa tu penuh ok org.. ko selamba ajelah duduk kan. 

Ko lambat berderet dah org nak duduk. hahahahah
Jujur kagum sangat la dengan lukisan dinding ni. 
Mmg unik sangat sangat.
Bukan setakat lukisan. tp cam atas ni.. 
dari besi ke apa ek.. dawai? lawaaaaaaaa.. 

Mmg kalau p penang.. korang p la Street Art ni bergambo kenangan.
1 gambo pun jadi la.. hehehehhehe.. 

Lepas je bergambo seme ni.. kitaorng terus p Pasar Chowrasta.. 
Last station tuk beca kitaorang ni.. 

Dah turun korang pepandai la hulur kat pakcik tu walaupun dia dah dibyar.. 
Sian weih.. berat plak bukan calang-calang berat!