Monday, August 2, 2010

Entry 2 dalam 1



*kedua dua gambar adalah digoogle

Terlewat sedikit... 

Tapi tak terlambat lagi kan.. nak ucapkan tahniah pada Asyraf... 

Juara Imam Muda kita... 

Tapi secara peribadinya.. saya lebih harapkan Hizbur yang menang.. :)

Sbb pada saya.. Hizbur nampak lebih matang dan berkarisma dari Asyraf.. 
Pepandai je nak bagi komen gitu.. 
Lagipun saya tengok dari awal.. 
Dan kebetulan memang saya tengok masa pemilihan Imam Muda tu
datang ke rumah Hizbur.. tengok wife dia.. family dia.. 
Terus terdetik kat ati.. ada harapan nak menang ni.. hehehehehe

Itu pendapat secara peribadi... 

Eh... saya tengok laaaaa... 
Saya layan jugak program camni.. 
Cuma malas nak cakap je... 


Apa pun.. Program ni memang salah satu program yg patut diteruskan kan?? kan?? 



9 comments:

..nOj.. said...

yela mane tau ko suka tgk imam muda. sbb slalu kalau ari rabu je, kecoh nk tgk csi. hahaha.

~~*Lady Salwa*~~ said...

Salam singgah...

Betul, saya pun harapkan Hizbur yg menang sebab memang nampak la kematangan & ketokohan dia tu. Pastu nampak Hizbur ni cam jenis cool je... hehe

Ena said...

Betul la echa..
ena pun sma.. ingatkan Hizbur yg jd pemenangnya.. tapi tak pe la.. Mungkin bukan rezeki dier malam tu..
Dia memg nampak berkarisma.. gaya ketokohan tu terserlah

mrs.ecam said...

eh nape ek sume nk hizbur yg mnang...ekceli aku pong nokkk...final imam muda mmg aku tnggu2 walopong yg sblm2 tu aku tngk ngan x jek....skali tngk muke hizbur mmg nmpk dh tnda2 nk mnang...lgpong tngk wife die alahai....cumelnyer...tp ms final tu pong dh cam de rs ashraf yg mnang tngk dr care penyampaian syarahan die tu kn...ape2 pong salute la kt astro oasis wt program camgini...xdeklah asik2 program hiburan jek...huh eh hihihihi

Echa said...

noj.. itu hari rabu.. hehehehe.. kekadang ari rabu tak sempat tengok.. aku tengok hari ahad je.. hahahahahahaha.. nak jugak tu tengok csi

Echa said...

lady salwa...
betul.. betul. hizbur memang nampak cool kan..

Echa said...

ena.. takpelah.. dia tak jadi juara.. tapi ramai yg tau ketokohan dia kan...

Echa said...

mrs ecam.. ko jugak nak hizbur ke.. heheheheheh.. aku rasa kalau ko ngan aku .. ena seme vote aritu.. mesti hizbur menang.hehehehehehe

CM said...

I'm actually looking blogs and sites who are keen to partake in paid written advertorials for a few different clients.

If you shall be deemed interested and would like to find out more, please do not hesitate to contact me at jcmf.ng@gmail.com

Thank you!