Thursday, August 19, 2010

Dengan Tidak Disangka Sangka...

Ingat tak... saya ada join Contest dari Blog Suziey... dan sponsor hadiah dari http://damiaqish.blogspot.com/


 Cute FUNNY Eating Baby Contest


dan gambar yang dipertaruhkan adalah gambar di bawah ni.. 



Dengan tidak disangka sangka... (mood suspen sket okeh.... hahahahaaa) jeng.. jeng.. jeng.... 

Pegi blogwalking tadi... ternampak la ini...


Waaaa.. Aqeef masuk top 8 okkkkkk.. dan sekaligus layak ke final.. eceeeeececece... :p

Alaaa.. dah masuk top 8 ni pun dah alhamdulillah..suka sangat dah ni... yelah.. salunya tengok kengkawan menang je kan... bila dapat masuk top 8 ni.. kemain suka.. tu kena bitau seme tu.. heboh kan?? 
Alaaaaa.... lantak la.. :p

Yang ini untuk gurls plak... 


Apa pun.. tahniah pada semua yang menang tu.. comel comel kan gaya bebudak ni makan.. 
Eh.. kalau ada contest tuk mak mak ni... 
Mesti lagi lawak... hehehehe... 

 
Alhamdulillah.. rezeki bulan Ramadhan.....
Apa pun.. thanx pada penganjur dan sponsor seme... :)

11 comments:

eima said...

congrats....
nanti msk lg ye....

SuZiE said...

tahniah dpt top 8.. :)

umilia said...

aku da agk da ank ko msti mng nye..tahniah ye..

~anna&anuar~ said...

ahahahahhaaaaa... tergelak anna nengok muke aqeef tuuuu.. hahahahahhaa... congrats btw..

eT said...

wahhh...tahniah2...mogga2 leh p final..heheehe

Nana said...

good luck yea..mudahan2 ada rejeki

Drama Mama said...

GOOD LUCK! TAPI GAMBAR AQEEF TU MEMANG KELAKAR OK! I TRULY HOPE HE'LL WIN INSYAaLLAH!


alamak ter caps lock plak. hiks

http://twinkywinkystars.blogspot.com

chugie said...

tahniah, anak awk berjaya masuk dalm top 8! good luck!

..nOj.. said...

kira menang dh ke ni wei?

tp aqeef memang slalu buat lawak camni kan. teringat dia tdo kt floater dia tu. heheh

Echa said...

thanks seme... heheheheheh...
dah tau dah result.. aqeef tak menang pun... tapi dah top 8 ni pun alhamdulillah sangat..

::Mamalyna:: said...

tahniah wei... aku pasan gambo aqeef...