Sunday, August 29, 2010

Ada Idea Berbuka?


Yang ini dah memang sah sah la saya beli kan... 
Nasi Tomato.. 
Sedap weiiii.. sangat sedap.. kalau makan tak boleh kongsi dah tau... 
Tak cukup :p
RM3 je.. murah kan??? 

Yang lauk kat bawah ni semeeeeee..
Saya beli juga.. :p


Sambal Telur Puyuh RM2


Agar Agar RM1

Ikan Bercili.. RM3.00
Kecik je okkkk.. 
Tapi mahal betul rasanya harga tu... 
Sama harga dengan nasi tomato sebungkus... :)



Rasanya bulan puasa ni.. harga makanan cam naik sikit la kan...
Iyelah.. time macam ni la... orang banyak membeli dari buat sendiri kan.. 
Tak payah nak tengok orang lain.. tengok je blog saya ni.. memang banyak beli la dari buat.. hahahahaha..

Hari minggu je kalau mood rajin tu datang.. saya akan memasak.. 
Tapi yang simple ajelah kan... 
Harini entah apa nak berbuka ni..
Idea pun tak mari lagi... 

4 comments:

Farra Dhelina said...

ns tomato tu!! murah nyaaa..klu tmpt lain dah 4rgt dah!

.:fyzz:. said...

kt tempt saya (aloq setaq)masih RM3 hengget...kuih masih ada 4 seringgit lagi

echa hg mmg wey..gugat perut aku ja time2 nih tau..

Nana said...

adoyai seb bek xpose xde la terlior sgt tgk menu tu kekekeke

..nOj.. said...

sedapnye sik tomato tu wei. aku suka betul la. nk buat sendiri nanti mesti ayam tu tak sesedap beli. tak reti2 lg aku nk buat ayam sesedap gitu