Monday, August 9, 2010

Makan Makan Versi Saya Pulaaaaa...

Waaaahhh.. nak jugak tu... 
Sebelum bulan Ramadhan menjelang ni.. berebut nak makan besar... hehehehe

Tengok orang lain makan.. saya pun pegi makan jugak... 
Makan Ikan Bakar kat Anjung Batu.. 
Malam tadi punya kejadian ni... :)

Ada orang belanja.. saya datang order mengikut kehendak tekak... 
Dan orang lain yang bayar... 
Thanksss kepada Deqhan yg belanja... 











Macam macam adaaaaaaaa... 

Nasi Lemak
Otak Otak
Keropok Goreng
Siakap Bakar (belah 2)
Kupang ke kepah ke apa nama dia tu... sweet sour.. 
Kailan Ikan Masin
Sotong Goreng Tepung
Udang Masak Pedas
Telur Dadar
Kerang Bakar
Apple 1 jug
Tembikai 1 jug

Ni kiranya makan sebelum bulan Pose la ni kan... 
Alhamdulillah.. Moga murah rezeki dan boleh belanja selalu... hehehehe

12 comments:

..nOj.. said...

bestnye. kerang tu ko bg pjot sket weh. hehehe. eh ape kupang ke kepah tu pesai dia kaler ijau wei. aneh

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

bila ko nak belanja aku ni weiii

*Miss Geli^ said...

wei, sepatutnya satu gambar ni satu entry...

hahhaha

aku paling terliur nak makan kerang....sob sob

JHaZKiTaRo said...

salam.. blog hopping.. singgah2 la blog hamba kalau nak baca pengalaman hamba mengembara di 45 BUAH NEGARA.. :)

Nana said...

mak aii banyak nye makan ni kira balas dendam ke apa ni hehehe mkn puas2 sebelum pose

Echa said...

noj.. aku pun tak tau nape dia kaler ijau dan bukannya pink.. hahahahaha

Echa said...

izan.. aku ni pun adik aku belanja.. hehehehehee

Echa said...

ms geli... betul jugak k an.. nanti boleh jadi belas entry untuk satu cerita je.. hahahahaha.. wei.. g pasar.. beli kerang...

Echa said...

jhazkitaro... tq sudi singgah sini yeeee.... wah.. jauh nya jenjalan..

Echa said...

nana... hahahahaha... makan banyak banyak tu.. macam la pose boleh simpan lagi wei dalam perut.. hehehehehe

Drama Mama said...

amboi sedapnya makan! kitorang ni tak sempat la nak makan besar before Ramadhan nih! takdak orang nak belanja pon. hahahha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

wah, bestnya..stong celup tepung pun ada laa..yummy yummy^_^