Monday, August 30, 2010

Siapa Mau FM dari Melaka?


Sempena Besday Aqeef dan Anniversary di bulan Ogos ni.. 
Meh kita main Teka Teka...

Apakah benda di dalam kotak tersebut
Gift tersebut saya dapat masa Makan Malam Konvo yang lepas... 

Just teka dan taipkan di bahagian komen... 
Itu sahaja.

Clue : Barang tersebut berkaitan dengan Komputer / Laptop... :)

Peneka Pertama Paling Tepat/ Hampir Tepat akan menerima
Hadiah :  FM dari Melaka & Top Up RM10

DITUTUP!!!



22 comments:

..nOj.. said...

aku teka MOUSE

.:fyzz:. said...

ala echa ..yg lapik mouse tuh..menda apa yer..

yang tuh la jawapan aku..pelapik mouse..:P

Pn. Zana said...

hai ..

sy rase mouse pad!!:D

::Mamalyna:: said...

pendrive..

ayang said...

usb hub kot..

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

pendrive...

umilia said...

aku pun teka mouse yg kaler2 tu..hehehehe..

Echa said...

ayang.. usb hub tu mende.. ko boleh jelaskan dengan tepat tak...aku mana tau bahasa it ko nehhhh..

ayang said...
This comment has been removed by the author.
ayang said...

eca.. usb hub tu yg cam external cucuk pendrive atau bole juga cucuk mouse ke mp3 ke apa2 jek la asalkan tempat cucuk dia cam jenis usb cable tuh..ishh nk terang pun aku xtau la.

aler susah2 ko google jek.. taip la USB HUB..

Echa said...

ayang.. usb cable ke.. usb cable tu aku paham.. tapi usb hub tu aku tak blajar lagi wei.. hahahaha.. baiklah.. kiranya ko teka usb cable la ek..hehehehe

MiZ yNa said...

modem router..
try je..manatau betul..
hehe :)

Nana said...

external hok besar2 nye gig tu

*Miss Geli^ said...

pendrive?

Ibu Ayra said...

pendrive?

nurainie.ismail said...

pendrive!!tp mcm kecik sgt untuk kotak tu.ke kotak tu mmg kecik?

Zaleha Z said...

THUMB DRIVE!

syakila said...

kila teka MOUSE

eima said...

thumbdrive

aSmiDar said...

Eda teka mouse :)

Farra Dhelina said...

external hard disk!! :-)

~aSHa~ said...

ermm pistol game?