Wednesday, August 25, 2010

Empat Tahun La!

25 Ogos 2006




Alhamdulillah... 
Harini  25 Ogos 2010... 
Genap 4 tahun kami bersama... 

Epi Anniversary Yg... 
Terima kasih atas segalanya... 
Moga segala dugaan... mematangkan lagi kita dalam mengharungi 
liku liku kehidupan.. 
Terima kasih atas segala kesabaran.. kasih sayang... dan pengorbanan selama ini.. 
Terima kasih kerana menjadi suami dan ayah yang penyayang serta penyabar..
Semoga ikatan ini kekal hingga ke akhir hayat... 
Ai lebiu... :)

Entry ni dibuat sendiri oleh tuan punya blog... 
En. somi tak buatkan pun... :p


23 comments:

Ena said...

Tahniah echa..

happy anniversary

*Miss Geli^ said...

perli aku la tu! (sador diri...takde point point kat orang lain)

happy anibersary to both of you!

MRS. K said...

hepy aniversary!
dulu kecik molek jer..
hubby mu dari dulu kini dan selamanya camtu jugak.. bagusss

::Mamalyna:: said...

hepi annivesary.. entry yang best untuk perli nogha, hehhe

.:fyzz:. said...

Echa..n Mr hubby..moga Kekal bahagia selamanya...
Happy enibeseri..pat thn dh yer..cept kan msa belalu..

honey amour said...

congrats..and happy anniversary..semoga Allah merahmati korang..amin..amin...

gbUm said...

tahniah ye wat c eca,sweet 4th anniversary ya!

Echa said...

ena.. thanks....

Echa said...

ms geli... cepat je ko perasan aku perli ko ek.. hehehehehe... neway.. tinkiuuuu...

Echa said...

mrs k.. thanks..

hihihihi.. makin lama makin gomuk kan.. en. somi mmg pesen seme kurus family dia.. hehehehhee

Echa said...

mamalyna.. tq..

wei.. mana ada aku perli dia wei.. hehehehe.. ko neh

Echa said...

fyzz...

tinkiu.. aminnnnnnn.. itulah.. cepat je masa berlalu.. dah masuk 4 tahun...

Echa said...

honey.. thankssss.. aminnnnnnnnnnn...

Echa said...

gbum

huh! adiah mana?

gbUm said...

adiah pertama,g cuti didalam negara.masa dan tempat akan dibincangkan dan dipikir-pikir dulu.

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi 4th anniversary both of u..
awak, kte share same date la..
arini my anniversary too, yg ke-5 tp tak wat n3 la psl tu. hihihi, x sempat. anyway, selamat berbahagia & semoga kekal hingga ke syurga, amin!!
pls pray for me too.. :P

Echa said...

leily... waaa iye ke...

thanks yeee... apa pun... kepada awak dan suami juga happy 5th anniversary.... dan selamat berbahagia juga kepada awak dan suami...

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

happy anniversary to both of you ... semoga jodoh kalian kekal selama2nya.. insyallah

ayang said...

happy aniversary.. hihi semoga bahagia ke akhir hayat ye.. amin

Echa said...

kak mimi..

thankssss... amin amin.. aminnnnn.. hehehehe

Echa said...

ayang...

tq... aminnnn... hehehehe

~aSHa~ said...

wah beza sungguh yg masa time kenduri dgn skrg..ehehe

hepi aniversari ye..semoga bahagia hingga ke syurga..amin

Echa said...

asha.. memang beza... hahahahahha..

nak buat camne wei.. aku redha.. hehehe.. neway.. thankssss.. aminnn