Tuesday, August 17, 2010

Mari Hilangkan Rasa Mengantuk

Dah Seminggu rupanya kita berpuasa kan... 
Harini 7 Ramadhan kan... 

Meh kita share menu sahur ari minggu aritu.. 
Tengok gambo camni.. segar sikit mata... 
Ni mengantuk nehhhh.. meh tengok meh... 

Ada mi goreng... 

Ada nasi goreng....

Nugget ni kemestian... 

Sekarang ni kalau sahur memang awal.. dalam pukul 3pagi aku dah bangun... 
Goreng nasi je... Itu yang paling mudah dan paling cepat... 
Rasanya sebulan jugak makan nasi goreng ni..
En. somi kata.. nasi goreng je.. kenyang.. cepat.. tak leceh kan.. 

Pagi tadi pun bangun pukul 3 pagi... 
Nasi memang dah sesiap masak dah... 
Bangun goreng nasi.. goreng nugget.. dalam pukul 3.20 dah makan sahur dah... 
Sebelum pukul 4 dah pegi tido balik.. hahahaah


14 comments:

Ena said...

hehe.. sy pun ada juga buat nasi goreng bila dah kering idea & nak cepat.. tapi sy goreng jam 4.45, 5.15 baru start makan sbb lepas tu tak leh tido dah terus je siap2 p kijer.. takut terbabas dan lemau kalo sambung tido.. tapi lain orag lain caranya .. ;D

Echa said...

hehehehhe...

ena.. saya ni malas sikit..tu sbb bangun awal.. hehehehe.. malas nak berjaga tunggu nak pegi keje tu... tu yg bangun awal..

*Miss Geli^ said...

aku macam terliur plak ngan nugget tu..

Echa said...

wa.. tu nugget je wei.. kalau bulan tak pose... tak pandang pun nuget tu.. hehehehehe

umilia said...

sdpnye tgk mi grg tu..aku br skali sahur wat ns grg..tu pun pakai perencah segera..sbb da lmbt bgn..hahahaha..

mama_iris said...

hwwaaa...nugget sangat sedap....hubby pon 30 hari bersahur dengan nasi goreng...nurul kalo dh xleh blah sgt dgn nasi grg....goreng utk hubby je...heheheh....kdg2 jemu gak benda sama ari2...

atty's said...

kty pun kadang masak nasi goreng..sbb anak2 suka..senang katanya

eima said...

wahh sedap ...

lin_cute said...

aku baru esok pagi nak wat nasi goreng...request from husband ngan aliah (kakak)....ermmmm.....sedap gak.....

lin_cute said...

aku baru esok pagi nak wat nasi goreng...request from husband ngan aliah (kakak)....ermmmm.....sedap gak.....

Nana said...

ko ni mmg tau2 je aku th ngantuk...aku lom lg publish gmbr2 makanan dlm blog spjg ramadhan ni ehhehe

~aSHa~ said...

awalnye bangun..tlg kelui aku esok ye

~aSHa~ said...

dan aku teringin g umah ko makan mee goreng tu...nampak sgt selera la buatan kot...sius...yg org lain tak seselera skrg ni

..nOj.. said...

nugget ko nmpk elok je. pesai aku goreng nugget nmpk cam hampir hangus je ek. ko pakai nugget cap ape ni