Wednesday, September 1, 2010

Majlis Berbuka Puasa

Sebelum umumkan keputusan teka barang.. 
Meh kita layan gambar berbuka puasa dulu... 

Macam tahun tahun sebelumya... 
Ada Majlis Berbuka Puasa kat opis ni... 


Dan seperti biasa.. 
Menu istimewa adalah kambing panggang.. 
Tapi aku bukanlah penggemar kambing ni... 
Malam aritu pun jamah dua kerat je.. 
Dah pening.. :p


Kami orang dapur je... makan pun tepi piuk.. 
padahal senang nak tambah.. hahahahahaha


Dan.. sesi bagi duit raya kepada anak staf...
Oh yeee.. Kuih raya pun dapat sorang sebalang...

My bos yang lelaki tu.. 
Yg bagi duit raya wife dia... 


Duit raya untuk anak dan Kuih raya untuk mak... 
Pak takde.. sekian.. hehehe

Oh yeee.. tahun ni.. Aqeef tak ikut... 
Babah ada jemputan berbuka kat Renaissance.. 
So, aku plak kena bertugas.. tak bawak la dia.. takut sedar sedar.. 
Aqeef dah potong kambing kat luar tu.. hehehehehe :p

Menu utama adalah nasi briyani... 
Ada lagi tambahan memacam makanan.. 
Meriah betulllll.. kenyang.. 
Alhamdulillah....

16 comments:

::Mamalyna:: said...

kuih ape wei yang dapat tue, tunjukler...

..nOj.. said...

wah bestnye siap ade majelis lagi. ktorg takde. susah nye la dpt dept camni. ceh betul. cumanye esok join yunibersiti punye majelis berbuka sbb giliran ktorg masak esok ni

Ena said...

wahhhhh.. kambing! hhe.. nasib baik ena tak makan kambing.. ;D

siap dapat duit raya + kuih sebalang lagi..

~anna&anuar~ said...

pelitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... ye! harus carik tahun ni...

Echa said...

mamalyna.. yg dapat tu.. kuih gunting... ke biskut gunting nama dia... ada rasa kari kari sket...entah.. tapi dah setengah balang dah aku makan.. hehehehe

Echa said...

noj.. kalau yg universiti tu memang masak sendiri ek.... kat sini aku rasa order je.. pastu datang bawak badan ngan perut je.hehehehe

Echa said...

noj.. kalau yg universiti tu memang masak sendiri ek.... kat sini aku rasa order je.. pastu datang bawak badan ngan perut je.hehehehe

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

cantiknya sampul duit raya tu...simpankan tuk aku bleh???

Echa said...

ena.. setiap tahun camtu... tahun lepas biskut cekelat... hehehehe.. alhamdulillah.. rezeki

Echa said...

anna.. pelita yg ko pandang.. aku yg senyum kemain manis ko tak puji.. hahahahahha

Echa said...

izan.. baiklah.. aku simpankan tuk ko ek... nanti kalau ada lagi sampul.. aku simpankan...

eT said...

sonoknyer mkn reramai....

~aSHa~ said...

ermmm dpt duit raya sebelum raya...kami buat bagi duit raya masa time jamuan raya lak..masa buka puasa...kami dpt kurma....

Echa said...

et.. seronok makan reramai.. seronok lagi bila makan pree.haahahhaha

Echa said...

asha.. masa jamuan hari raya tak dapat duit dah.. dapat makan pree ajelah.hehehehehe.. kurma dah dapat masa universiti bagi

Farra Dhelina said...

meriahnya..