Friday, September 3, 2010

Acara Wajib Sebelum Hari Raya

Pagi tadi.. kami satu opis ada Bacaan Yaasin dan Perjumpaan dengan Pengarah
sebelum Hari Raya ni... 

Sama macam tahun tahun sebelum ni... kami memang ada perjumpaan, bacaan Yaasin
penyampaian amanat.... ucapan Hari Raya daripada staf secara individu.. 
dan akhirnya acara bermaafan semua staf... 

Lelaki vs lelaki.. perempuan vs perempuan... 
lain lain tempat.. :)

Haru biru... tak dapat nak bermaafan sangat.. 
bila je kamera datang.. hahahahaha
dengan nak ucap hari raya lagi.. nak ucap maaf zahir batin lagi.. nak buat peace lagi.. 

Tapi seronok... ni memang jadi acara wajib sblom hari raya... 


Bergambar pun acara wajib jugak kan... :)





Dah sambil bergambar.. sambil termengata sikit... dah tu... apa gunanya tadi mintak mahap.. 
ishhhhhh... takpe.. saya ikhlas mintak maaf tadi.. 
Jadinya kalau ada termengata tadi... harap diampunkan... 

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.. 
MAAF ZAHIR DAN BATIN... 

nanti nak dekat raya.. saya ucap lagi yeeee.. hehehehe

16 comments:

~anna&anuar~ said...

cntik la kaler ijau ni dgn kak echa...mcm bseri2 skit.. ke camne.. ntah la nak ckp camne.. yg pnting, nmpak mcm lain..

Ena said...

wahh..
meriahnya...

..nOj.. said...

a ah. aku pun nmpk ko ni berseri2 lain mcm. ke pesal kaler ijau ni

umilia said...

kat opis aku takde wat cmni pun..sape nak stat cuti tu pndai2 sndri la gi jmpa sorg2 mntk maaf..huhuhu..tak best lgsg kan..

Drama Mama said...

wahhh meriah! semua pun semagnat nak raya dah nih! kan!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Farra Dhelina said...

bestnya ade segmen mcm ni..kat ofc kt, ni hermm hampeh sungguh..

~aSHa~ said...

acara gini kami buat next week...ada derma tuk pekerja susah di kalangan cleaner, tukang kebun dan sbgnye....

*Miss Geli^ said...

wei, minggu depan kan ada lagi? ke sume dah cuti?

Echa said...

anna... cam seri pengantin kan??? hahahahaahhaha... kerap nnti aku pakai uniform ni la... nampak cantik kan?? hehehehhee

Echa said...

ena.. meriah.. haruk pikuk... hehehehehhe

Echa said...

noj.. berseri kan?? ha... ehem.. ehem.....

Echa said...

lia.. ko buat la sengsorang ngan bos... mesti orang lain ikut
hehehehehhe

Echa said...

drama mama.. a;ah.. meriah.. seme dah pikir nak raya dah je.. hehehee

Echa said...

farra.. rasanya kena ada yg mulakan dulu..b aru ada yg ikut kan... kat sini.. memang tradisi dah...

Echa said...

asha... aku tau.. tempat ko lagi happening.. heheheehhe

Echa said...

ms geli...ada yg dah start cuti.. sbb tu buat time seme ada... nak bagi seme bersalam salaman.. hehehe