Tuesday, September 21, 2010

MALWARE ATTACK!!!!

Pagi pagi ni terbaca kat blog IEDA....

 sal malware ni... lepas raya ni memang rata rata nak bukak blog kengkawan memang akan kuar mende alah ni.... bukan sorang.. tapi hampir semua... rasanya kalau guna chrome akan alami mende ni kot... sbb semalam try guna mozilla cam takde... tapi entah.. tak tau ... 



Entry yang boleh membantu kita mengatasi masalah malware ni... 

Hurrrmmm... tapi kalau ada cara lain selain dari buang bloglist tu ok jugak.. hehehehehe.. 

Sbbnya kalau takde blog list tu... cam susah la nak pegi blog kengkawan.. tak ingat dah url memasing.. hehehe.. 

6 comments:

mamaAnis&Aisyah said...

Tension dengan malware bangang tu...geram!

~aSHa~ said...

kalo takde bloglist jadi kita kena pg yg pengomen je la kot...

Echa said...

mama anis... tau takpe.. memang rasa nak marah je... asal bukak je.. kuar mende alah tu...

Echa said...

asha.. itu pun kalau orang nak masuk blog kita... nak proceed bila malware tu kuar.hehehehehhehe

Farra Dhelina said...

tu la sy pon guna kan bloglist utk blogwalking..

tak best nya cmni..

aSmiDar said...

tapi boleh tengok ikut dashbord jugak kan tuk sementara...
blog yg kita folow..:)