Friday, September 24, 2010

Jamuan Hari Raya

Harini adalah hari yang sangat kenyang.. :)

Harini kat office ada jamuan hari raya... bes kan?? heheehe

Pagi pagi tu ada bacaan Yaasin dulu... then serahan kad hari lahir untuk staf... 
Apa aku buat sibuk sebelah bos pun tak tau... mahapkan aku... aku memang suka interprem.. :p

Dan.. kami buat pot luck... 

Antara menu utama yang ada adalah 

* Nasi Impit
* Rendang Ayam  & Rendang Daging (takde plak derang ni amik gambo.. oooo.. lupa.. lambat sampai.. so, gambo takde.. memasing sibuk makan.. )

* Laksa.. kami kami kat admin ni sponsor.. Order je.. senang.
* Markaroni goreng..
* Cup Cakes
* Lemang
* Kek SR
* Air botol & Buah Epal
* Kek SR lagi
* Nasi Lemak
* Nata de coco

* Kuah Kacang.. 
* Sandwich gulung
* Popia / Sosej
*Karipap

macam macam lagi la.. tak ingat dah aku... 
Tapi kenyang sangat ni... tak boleh gerak dah.. 
Cam ular sawa kenyang.. hahahahahhaha.. 

Apa pun.. thanks pada yang belanja tu seme... tahun depan kita makan pree lagi camni.. :)

7 comments:

Nana said...

meriahnye sana sini aku tgk ada jamuan raya opis
opis aku lmbt lagi la kot tgu la mgu2 depan baru aku nk arrange hehehe malas wat skang ni

Ena said...

sama la kita..
tapi sat g.. jam 3.. tapi perut dah kenyang nie..

Drama Mama said...

wahhhh...antara semua2 tu paling tak tahan tengok macaroni! nyum nyummm~

http://twinkywinkystars.blogspot.com

mamawana said...

bestnyerrrrr

..nOj.. said...

wah. aku cop nk makan nata de coco dulu la kalo ginih

littlehumblelynn said...

seronoknya bab makan free nih..

Farra Dhelina said...

syoknya kak...makan2...