Tuesday, September 21, 2010

Ke Mana Perginya Duit Nuffnang Saya

Saya cashkan duit nuff sehari sebelum hari raya... 

Dan.. saya telah menggunakan duit sket untuk satu 'program bersama keluarga' 
dan selebihnya adalah untuk saya sendiri.. :p

poyo kan ayat.. hahahahahaha.. itu biasa... 



Untuk diri saya.. saya telah berangan angan dari kecik nak lawo cam siti nurhaliza.. :p
dulu minat betul ngan siti ni.. skang ala ala jeeee.. hehehehehhe

dan untuk tidak menghampakan diri sendiri.. dan untuk memotivasikan diri sendiri.. 
saya telah membeli dua barang di bawah ni... 

bedak dan lip gloss.. gold edition katanya... :)


Sbb ada sign dato' siti kat sini.. yg gold edition ni je ada sign dia.. 
Jadinya.. kata dah idola kan.. hahahahaha
bukan senang dia nak sign kat lip gloss kita.. 

korang ada?? hahahahahhaa.. 
maafkan kerana keriakan saya ni... 
pertama kali artis sign kat alat solek ni.. memang ada jakun sikit.. 

eh.. ayat yang betulnya.. ada jakun sikit bila pakai barang artis ni.. ha.. itu.. hahahahaa


Beli dua barang tu.. dapat lah pree lip liner tu... depannya pensel tu la.. blakang tu berus.. 
ntah la.. aku bukan pakai sangat.. 
ni seme pengaruh tibi la ni... :p


dan.. dengan sengajanya telah mendaftar jadi ahli terus... 
paspot ni kalau boleh guna g bandung elok jugak kan.. 
tapi tak boleh sebenarnya.. ni passport kuning... hahahahaha


dalam tu ada kad ahli dan gift voucher... 


sekian ajelah laporan saya dalam menghabiskan duit nuff saya ni... 

nanti kan entry seterusnya
 di mana saya telah membelanjakan sket lagi duit nuff tu untuk 'program bersama keluarga' 

12 comments:

umilia said...

ish2..mudah tepengaruh ko yek..heheheh..tp klu ok produk nye ape slhnye bli..klu ko baik ati bli utk aku skali pun lg ok..hahahaha..

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

huhuhu...aku ni bila nak terpengaruh ni weii...adehhh

Ieda Al-Habsyi said...

wwooo..echa org kaya baru pakai simply siti, hehehhe! ieda blum pakai lagi sebab duit ellek, hehhehe :)

Echa said...

lia.. ni aku beli pun sbb kebetulan bedak aku tinggal bekas je.. dah habis bedak tu... tu yg aku beli baru.. hehehehehe

Echa said...

izan.. ko ni mgkin makan masa sikit la wei nak terpengaruh... hehehehehe

Echa said...

ieda.. hampeh tul kan.. orang kaye mende.. hahahaha.. ni beli pun sbb bedak lama tu dah bis lama dah... hahahah.. kukuh tak alasan.. bedak tu rm40 lebih sket je.. ko neh...

Farra Dhelina said...

best ke guna ss tu kak?

Echa said...

farra... bes ke tak tau la nak cakap... tapi berminyak je muka aku ni.hahahahahahahah... lipgloss dia yg tu ok la... tapi ikut muka jugak kot.. dah muka aku ni memang tampung minyak masak.. tu yg berminyak je.. hahaahhaa

Drama Mama said...

bagus ka? i ada gak guna lipstick and eye liner dia...eyeliner tak best! lipstik ok lah. huhu

http://twinkywinkystars.blogspot.com

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

byk gak amount tu.
well, menabung ke arah itu yep.. hihihihi..
lambatnyer turn sy lak nk cashout.. :P
nk terai gak.. =)

Echa said...

drama mama.. entah.. setakat ni rasa yg berkaitan ngan bibir ni ok kot... gloss dia tu ok la.. bedak dia cam tak ok sket...

Echa said...

leily.. tu bertahun tu baru dapat jumlah itu.. bukan bulan.. hahahahahah... takpe.. takpe.. nanti dah cashout.. g try ek.. lain orang lain pendapat dia...