Thursday, September 2, 2010

SEPTEMBER dan NUFFNANG

Siapa ingat lagi cerita ni... 
Pada aku.. kelakar la.... :)

Aku nak tengok lagi.. sbb rasanya bulan September adalah bulan rezeki aku..
Alhamdulillah.. 
Walaupun tak banyak mana... 
Tapi bersyukur sangat.... 


Bulan September jugak lah cek nuffnang akan tiba di pangkuan aku... :p

Baru dapat emel je ni... dah kecoh satu malaya... hahahahaha.. 
Ala.. biasalah .. pes time ni... 

Dengan jujur dan ikhlasnya aku tunjuk yeee... 
Itu jumlah sebenar yang aku cashout... 
Tapi bukan niat menunjuk.. ni kira bakar semangat aku lagi ni... 

Cashout akan datang.. harus lagi tinggi dari ni... ha.. gitu... 
Walaupun cash out pertama ni tak banyak mana.. tapi suka sangat dah.. 
Buat OT sebulan pun tak tentu lagi dapat gini.. haahhahaha

Jumlahnya : RM212.79


Dan bulan September jugak... duit raya dari kerajaan masuk.. RM500... 
Alhamdulillah lagiiiiii... 

Dan insyaallah.. duit OT dan Milage haritu pun masuk bulan September ni... 
Alhamdulillah.... rezeki... 

Tapi dah kata kebetulan nak raya kan... makanya duit tu mungkin akan digunakan untuk persiapan raya... 
Dan duit selepas raya ni... 
Sementara nak tunggu gaji... 

Sebenarnya nampak macam banyak kan... tapi dah kata duit... 
RM1000 dapat pun.. sekelip mata je... :)

Semua dah siap list untuk diagih agihkan... jadinya.. berapa je yang tinggal... 
Takpelah... 

SELAMAT HARI RAYA.... 
Dan 
TERIMA KASIH NUFFNANG!


17 comments:

Ena said...

wahhh.. syoknyerr..

ntah biler ena pulak nak dapat kan.

sabar

~anna&anuar~ said...

1k? wow!!!!!! byknyeeeeeeeeee......

MRS. K said...

dah 2 kali cash out, tapi tak penah pon dapat emel camtu.. huhuhu

Echa said...

ena... sabar.. sabar.. ni pun tunggu bertahun ni.. hehehehehehe....

Echa said...

anna.. pesal ko ni.. tetiba 1k???? kalau 1k.. aku meroyan dulu.. hahahahaha.. nampak sangat ko perati jumlah RM je kan.. baca balik..

Echa said...

mrs k... yg dapat emel ni saya yg cashout sikit sikit je kot... huhuhu

eima said...

besh tul ...
murah rezki di bulan yg mulia..alhamdulillah....

Echa said...

eima... alhamdulillah.. bulan pose ni murah sikit rezeki....

~aSHa~ said...

bestnye rejeki ramadhan

atty's said...

rezeki syawal tu namanya

Farra Dhelina said...

rezeki akk..best nyaaa...

Echa said...

asha..aty.. farra..
itulah.. alhamdulillah.. syukur sangat... rezeki anak.. rezeki mak pak seme..hehehe

umilia said...

wah..melimpah rezki ko bln ni..klu bg aku skit pun tak luak kan..hahahaha..

::Mamalyna:: said...

wahhh...berganda2 rezeki ko...alhamdulillah..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

congrats dapat duit nuff di bulan ramadhan. rezeki nak raya tu.. jangan lupa isi angpow untuk emily dan farhan tau. hehehe

"myheart"-abieyazaly- said...

jelous...jelous....tolonggggggg la kawan plk (minta rayu...huhuhu)

Nana said...

wah banyak nye duir nuff ko..aku lama lg nk tgu 2 ratus tu hehe ingt nk kumpul juga