Tuesday, July 6, 2010

Tolong Bantu Sebelum Jadi Parah!

Ada masalah ni... 

Dari pagi.. saya dah komen blog blog orang... 

Nampak comment tu seme dah save.. dan ada yg tunggu nak approval...

Tapi bila saya bukaksemula  blog yang saya tinggalkan komen tu.. 

Komen saya seme ilang.. takde okkkk.. bukan sekali saya ulang komen tu.. 

Tapi 2-3 kali... 

Dan.. Komen kat blog saya sendiri pun ilang... 

Yang ilang tu seme nya komen dari saya sendiri.. komen orang lain ada... 

Tolong laaaaa.. Sebelum hati saya ni jadi parah... hehehehehe

5 comments:

..nOj.. said...

wei dia bkn ilang la. mmg slalu jadik gini blog ni. kang di ok semula tgk la brape ribu komen yg ade.

Zaidah said...

tak tahulah echa nak buat macam mana...maaf yer...

~aSHa~ said...

aku pun sedang parah ni..ehehe

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

akak rasa memang gitu kot. sebab akak komen balas kat blog sendiri pun, komen akak dah disave, tp tak appear pun, cam hilang.. komen sebenar ada 10 (termasuk akak punya sendiri) tp kalau tengok ada 8 jer.. komen sendiri tu macam hilang

iera me casa........ said...

salam...

say tak berdaya nak membantu sebab saya tak padai le bab² ni..
cuma datang mlawat blog ..

awak ada sihat ka??