Thursday, July 8, 2010

Nak Gegirl......

Tengok budak semangat ni.. geramnya aku... 
Rasa nak picit picit je pipi dia.. 
Rasa nak geget je peha dia tu.. 

Geram betulll.. 
Aku dapat gambar ni dari http://www.ohbulan.com/

Anak E&E.. comel kan... dah beso je nampaknya... 
Tengok baju baju dia pakai kat ohbulan tu... cute gile arrrrrr... 
Kalau ada saiz besar.. rasa cam nak beli je.. hahahaaa

Nak gegillllllllll :)

6 comments:

mama_iris said...

hehehhe....amiinnnnn...~~~meh nengok baby girl kat belog kita meh...

..nOj.. said...

sape e&e tu wei. mcm konpius gile je neh.

wei bkn ko girl ke. hahaha

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

kalau nak gegirl, apa lagi.. projek la.. untung2 bulan depan lekat... aminnn (akak doakan ni)

~aSHa~ said...

aminnnnnnnnn tuk kat kata2 kak mimi jugak

Ena said...

Mudah2an la kan echa.. kami sama2 doakan.. ;D

Nana said...

doa la byk2 ek..xpon ikut table aku bg semalam tu kekekeke