Wednesday, July 28, 2010

Melaka - KL

Cam yang diceritakan.. Aqeef tak sehat.. 
Memang nak cancel dah pegi pun.. 
Tapi bila Aqeef tanya bila nak sampai KL.. 
Gagahkan jugak ni... 

Duduk pun otel yang last minit punya hotel.. 
Yelah.. plan nak pegi pun last minit..
Hotel semua dah penuh.. 
Ini aje yang available.. 
Tapi nak cari punyalah susah ya rabbiii..
Macam nak check in kat london.. :p


Aqeef masa ni on off je demam dia... 
Dedar je badan.. 
Tapi tetap semangat.. 
Biasalah budak budak.. nak berjalan sihat saje.. 
Perggghhh.. sangat mencabar la yeeee..
Yg terdekat kat hotel tu.. monorail.. 
Memang ada buggy.. tapi naik tangga turun tangga kalau aku boleh
golekkan je buggy tu takpe.. ishhh
Aqeef aku yg dukung.. 
Pitammmmm... 

Takleh g jejauh... g bukit bintang je...
kebetulan ada Fashion Carnival tu kan.. 
Ada la si farhan ni... 
tapi kemain ramai la mat salleh.. 
Tak kose aku nak tunggu lelama...



Makan mekdi je...
Itu pun tak lama tu.. Aqeef dah buat hal.. 
Dia dah mula cirit birit balik. hishhhhh..
Memang menduga keimanan laaaa...

Tak tangguh lagi.. lepas makan.. terus gerak balik ke Chow Kit.. 
Owwwwhh.. hotel tu area chow kit... 
Tapi sangat bessss.. sbb jejak kaki keluar lobby je.. 
Ada cam pasar malam gitu.. 
Dan yg besnya... parking 3 tingkat dalam hotel.. 
Ok la tu kan.. 



4 comments:

..nOj.. said...

tetiba je cite abes begitu saje. ceh.

weh lawo la baju aqeef. beli mane tu. nmpk cam budak beso je dia. tp kalo rambut tu takyah sikat tepi lg smart kot. tak musim dah sikat tepi ni weh.

ceh byk plak komplen aku.

Echa said...

noj.. cam tergantung ek.. heheheh.. aku tak tau nak citer apa dah..

wei.. aku dah ketinggalan musim dah ke.. nanti aku buat punk rambut dia lak.hehehehehee

Nana said...

wah mai jalan2 kl ek...seksi gak farhan ek

Echa said...

nana.. bukan jalan sangat pun.. hehehehe... dia nampak seksi aritu.. tak tau la kalau sbb fashion carnival tu ke.heheheehhe