Tuesday, July 27, 2010

Cashout Nuffnang


Untuk pertama tama kalinyaaaa... 

Bukan berbulan.. tapi dah bertahun kottt... 

Setahun lebih ke.. Dua tahun agaknya... barulah saya berjaya cashout duit nuff ni..semalam..

Sangat kesian kan.. hehehehe.. 

Jumlahnya tak sebanyak orang lain pun.. 

Ada 3 BE sedang berjalan tu... duitnya pun ala kadar je.. 

Tak cecah rm10 pun.. hahahahaha

Tapi ok la kan.. hehehehe.. saper nak bagi duit dengan hanya berblogging... :p

Ucapan terima kasih kepada semua yg menyokong saya dalam dunia blogging ini.. hehehehee..

Poyo gile.. :p

14 comments:

..nOj.. said...

ucapan cam org dpt anugerah je. hehehe. ye la wei walaupun singgit, tp sape nk bg kan

Echa said...

hahahaha.. harusla wei.. anugerah blogger tak tegar.hahahahaha

~aSHa~ said...

tahniah

Drama Mama said...

bilaaaaaaaaa laaa i nak cashout ni. niat di hati nak tunggu ribu riban. hahaha boleh gitu. ratusan pun tak samapi lagik! cepat lah cepat! nak cashout! hiks

btw, kalau time kita cashout BE tengah jalan, dia automatic jadik kosong ka? ka yang tu u padam? hehehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

eima said...

tahniah la ..

Echa said...

asha.. tima kasih...

Echa said...

drama mama.. yg BE tu... ai yg padam.. segan nak tunjuk baper sen je ada.. heheheheh... dia tak kacau bahagian atas tu pun... still jalan kalau cashout...

Echa said...

eima.. terima kasih la.. hehehe

miezaniera said...

tahniah...at last..ade la gak hasilnye kan hehe

Ena said...

wahhhhhhh..

sudah berhail nampaknya..
ena ni ntahh bila la nak cashout.. hhuhu

deelira said...

tahniah la..
rezeki aku bertahun plak la kut nak kena tunggu..hehe

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

kalau dapat cek time ngam2 nak raya best kan? boleh shopping mopping

Iena said...

xper2... sikit lama2 jadi bukit...
teruskan berusaha menjadi blogger tegar. ngehehhee

Nana said...

wah jeles nye aku ni tunggu bape belas hengget br leh cash