Monday, July 19, 2010

Hanger Tudung

Untuk memudahkan urusan penyimpanan tudung ni... 
aku dah jumpa hanger yang sesuai.. 
hahahha..poyo je ayat... :p

Hanger ni.. budak opis sebelah ni yg jual..
10 pcs tu.. rm12...
 
bila digantung tudung jadi la gini... 
Awning tak terlipat la kan... 
Alaaa.. sebenarnya sama je.. kalau kita lipat je tudung tu.. 
Awning terjaga jugak.. tapi sajeeeeee..
Ikut aku la kan.. hahahaha..
Kecik comey je kan... 

Tudung dalam lemari pun.. sedap je mata memandang.. 
Walaupun makan space sikit... ok la tu.. 
Baju aku pun bukan banyak cam baju artis... hehehehe


10 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

tudung cam gini aku ada sehelai jek...kaler itam...sebab aku banyak shawl...
mekasih...

Drama Mama said...

wahhh kat mana u beli tu??? i ada space kecik dalam wardrobe taktau nak gantung apa boleh? hehehehe. nak gantung baju tak sesuai space tu pendek, kalau gantung tudung gini sesuai kot! nak beli gakkkk!

p/s : banyak lah collection tudung u. cantiiiik!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

..nOj.. said...

tudung mahal kena la ade hanger khas wei. :p

Echa said...

izan.. sesame... hahahahaa.. kalau shawl pun ada hanger dia sendiri kan... skang ni memacam hanger ada jual.. ikut tudung..

Echa said...

drama mama.. beli kat opis sebelah ni... kat opis skang pun cam pasar malam dah.. memacam ada jual.hahahahahhahhaa....

Echa said...

noj... cam siot je ayat tu kan...skang memacam jenis hanger ada jual wei.. jangan kata tudung gini... shawl ada.. eh. jangan kata tudung la... spender pun memacam jenis hanger..hahahahahaha.. tetiba je.. :p

Farra Dhelina said...

tgh cari hanger tudung yg bolat2 tu..ktne ek nk cari?? huhuhu

Echa said...

hanger yg bolat bolat tu ke... ada blog yang jual rasanya... hari tu ada orang jual kat fb...

mida said...

waa....
ta per2...
\asalkan kemas...

eT said...

hehe..skang ramai yg carik hanger khusus utk tudung...
wa main campak dlm almari jek..haha