Thursday, July 29, 2010

Nur Kasih The Movie Dan Adik Mia Sara

*gambar ni dari beautifulnara saya pinjam dan letak di blog ni..

Nak keluar Movie dah kan... 

Mesti besssss.... Sbb rasanya tak puas kalau tengok satu episod pastu sambung sambung ni.. 

Hilang thrill.. hehehehehe... Dan kalini ada Adik Mia Sara kita tu.. 

Waaaaaa... berebut la kan.. dah glamer adik comel tu... 

Tak sabar nak tunggu movie keluar.. boleh cari dvd je nanti.. hehehehhehehe.. 

Bila dari pandangan sisi camni.. sekali imbas nampak cam lisa surihani plak kan.. 
konpius terus.. tetiba terbayang citer LBS yang nak keluar kat astro prima tu plak... :p

6 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

mesti mia sara ni anak derang kut

Echa said...

aku rasa dia ada share.. tu yg seme movie ada dia tu... hehehehe

Ena said...

memg sangat comei Mia sara tu.. geram!
tak sabar nak tengok tu.. ;D

[-suziey-] said...

waaa xsbr nk tunggu ni..tp rs mcm dia lagi sesuai ngn lisa surihani la..ekkekek:D

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

ye ye tak sabar nak tengok .. confirm akak pergi wayang punya

..nOj.. said...

lawonye baju mia tu. burberry gayanye tu. mesti mahal. duk tepi sawah pakai burberry. alerrr