Thursday, May 27, 2010

Wa Punya Blog, Wa Punya Hal!

Memang.. memang.. blom habis lagi ye.. 

Ni baru pegi 2 hari.. 

Kalau 2 minggu.. mungkin entry tu akan selesai dalam masa 2 bulan.. 

So, ni gua nye blog.. kalau lu jelek dengan entry makan yg tak henti henti ni.. 

wa sarankan lu blah dari sini.. 

Waaaa.. tetiba 'wa' 'lu' ni perhal.. 

Tetiba emosi.. ahahahhaha... 

Dah.. stop emosi.. kita sambung entry makan lagi ni.. :p

Lepas bis je konvo.. settle semua.. gerak g sacc mall ni.. 


kebetulan Body Shop buat sale kan.. waaaa.. 
kak aku ahli.. so, add la lagi 10%.. 
apa lagi kan...hehehe..
memandangkan aku bukan 'pemakup' tegar.. 
aku cuma berminat beli losyen + pepium + lip gloss je.. 
en.somi bole beli ketip kuku kat sini.. 
panjang jugak la tarbiah aku.. 
sbb harga ketip kuku tu sahaja melebihi harga lip gloss aku.. 
hampeh.

bila dah settle kat BS.. kebetulan sangat laaaaaaaaa... 
Ada orang nak blanje plak makan t.hari.. 
uwaaaaa.. terharu ok... 
makan kat sini... 


Tengok ajelah menu makanan ni.. 
korang pun dah biasa makan pizza kan.. hehehhee.. 














Alaaaaa... ingat aku sorang je ke yg amik gambo makanan???? 

Ada jugak orang lain okkkkkkkkk... hahahahha..

*pssss.. bg.. saya tak sengaja nak amik gambo abg ni.. 
saya bebenonya nak amik gambo sendiri kat cermin tu... 
mahap la.. jangan saman saya.. 
jangan plak buat entry sal saya.. siap letak tazkirah lagi.. mahap ye abg.. 
lagipun abg amik gambo anak saya.. saya rilek jeeee.. :p

13 comments:

umilia said...

wah..aku mmg suke mkn piza..fav food kategori fast food la kan..msti aku oder island supreme..sdpnye..lg sdp klu org blnja kan..nikmat gitu..heheheh..

Zaidah said...

wah...banyaknyer makanan...echa dah bleh makan ker semua makanan tu..bukanker echa kena pantang...hahahaha..pantang jumpa....bila echa mula naik kerja..

nieyla nadia said...

Amboi...makan besar nmpk...x ajak pun...terliur jer...hehehe...boleh bawak ke mimpi...ahahahaha

..nOj.. said...

aku tgh mkn mihun ni. tgk gambar pizza, feeling mkn pizza la ni. huh

qistinamy said...

nmpk sedap la..mggu ni nak gi mkn gak la..hehehe

Echa said...

umilia.. kalau orang belanja.. dari tak fav food pun boleh jadi addicted... hehehehheehe

Echa said...

zaidah.. pantang jumpa.. pantang lepa.. pantang orang belanja je.. hahahahhah

Echa said...

nieyla... ala.. nak ajak.. tapi tak sempat.. dalam mimpi pun ok.. cuma rasa dan bau je takde..hehehe

Echa said...

noj.. feeling makan spaghetti meat ball ke.. ?? hehehehe

Echa said...

qistinamy.. hari ni je pegi.. lambat lagi nak tunggu hujung minggu tu qis.. hehehe

Ena said...

uhuhu..

laporrr...

ena pun suke makan pizza juge..

uwaaaa..

tapi tak p makan pun.. selera dah ilang.. huhu

Echa said...

ena... ala.. jangan la ilang selera sbb keje keje tu... makan dulu.. mesti ilang stress. heheeh

Nana said...

ko tau x stat aku jadi blogger ni la baru aku dok amik2 gambo makanan
ingat lagi masa dalam fligt airasia bulan lepas aku amkek gambo makanan dia seblom nk makan tu pastu steward dia ckp nak buat iklan apa2 ke?amik2 gambar tu hahahaha..aku punya la malu xtau nak jawap apa last aku ckp xde la saje test kamera ni tadi xok skang dah ok hahahah