Monday, May 17, 2010

Menunggang Tanpa Lesen???

Aqeef sekarang bawa motor tanpa lesen.. :p

Hadiah 3rd Birthday in advanced... dari Atuk

Suka kemain lagi anak bujang tu... idaman sepanjang masa katanya.. hehehee

Aku ni pun. kalau dapat barang yg lama diidamkan... 

Tak lena tido dibuatnya.. sblom tido nak tengok... bangun tido nak tengok.. :)

Inikan budak budak...

Kadang kadang kesian pun ada.. tapi bila dia happy.. ibu dan babah pun happy.. 

Lagi Happy bila ibu dan babah tak yah kuar duit.. hahahahhaa... ;p

Tima Kasih Atokkk... 



Sekarang Aqeef dah ada motor baru.... Ibu tak bimbang lagi.. hehehehe


Ala.. sorilah.. rumah bersepah sikit... Itu baru sikit.. banyak lagi sepahnya.. hehehehe


Apa pun.. Anak Suka.. Ibu Setuju!!

17 comments:

Drama Mama said...

wahhhh....inilah motorbike yang di idam2 kan i selama nih! konon nak kenen abah irfan beli ni masa his 2nd birthday tapi tak dapat. sob sob sob

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Ena said...

wahhhhhh..

sonok nye..
nasib baik la nak dara ena tak tgk nie.. kalo tak haru dier gling2 mintak nak motor camni.. sbb anak dara ena tu memg brutel sikit.. suke menan yg lasak2.. hahahha..

cam hero jekk anak terune tu dok atas tu.. drive carefully ye sayang.. :)

~aSHa~ said...

wah besarnye motor dia....bestnye atuk aqeef..leh pinjam jadi atuk angkat tuk anak aunty tak yayang..

..nOj.. said...

ni pakai bateri ke weh? pulas throttle terus jalan ek? (betul ke aku eje throttle tu?)

::Mamalyna:: said...

hehehe...syok tue... barang free, sape tak suka kan...

Echa said...

drama mama... alah.. pujuk la lagi... harganya pun ok ok.. tak mahal... mana tau.. tahun ni boleh dapat...

Echa said...

ena.. ala. ini pun atuk yg belikan.. nak tunggu ibu ngan babah.. tahun depan pun tak tentu lagi penuh tabung tu.. hehehehehe... kalau nak belikan anak dara tu.. belikan kereta.. sopan sket.. boleh naik ngan adik sekali..heheeehh

Jantan Keparat said...

alalal..
chumel sgt2!

ayang said...

haaa.. moto gini la yg aku idam2kan.. ehh aku ke??

tgk cecari jugak la moto gini.. mahal x?? kt mana murah eh??

dpt jd hak milik lagi bagus drpd p sewa 3minit RM5!

Echa said...

asha...hehehehe.. ada yg bes dan ada tak bes.. hahahahahhaha...

Echa said...

noj.. kebenda throttle tu.. ko cakap melayu.. pemulas tu ke...

yg aku tau. moto ni guna bateri.. rechargable bateri.. nanti tekan je kat pedal kaki tu..

Echa said...

mamalyna.. memang la.. jangan kata anak suka. mak pak lagi lebih lebih suka.. hehehehehe

Echa said...

jK.. nak tulis penuh.. cam segan..hahahhaa...

thanks sudi singgah.. budak budak comel ar.. kalau org tua dok atas tu.. ilang comelnya..hehehehe

Echa said...

ayang.. memang tak berbaloi la bila sewa rm5 tuk baper minit tu..

yg ni kalau tak silap.. pak mertua aku li kat jasin... nnti aku ym ko la ek...

Zaidah said...

aqif bawak motor jangan laju tau...jangan mrempit...sayang aqif..

umilia said...

ish..mhl tu moto ni..aku da gi survey kat kdai..agk2 nak bg ank aku main aku gi umh ko la echa ek..hehehe...agk2 ayah ko nak cucu angkat tak..ank aku 2 org available tu..hahahaha..

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

comel moto polis aqeef, jom berlumba dengan abang farhan