Tuesday, May 4, 2010

Pemenang My Sweet April's Giveaway


Seperti yang telah saya janjikan... 

4 Mei untuk mengumumkan keputusan bagi GIVEAWAY yang saya anjurkan... 

Pertamanya.. jutaan terima kasih kepada semua yang sudi menyertai GIVEAWAY ini..

Kepada pemenang, saya ucapkan tahniah dan sudilah menerima cenderamata yang tidak seberapa dari saya... dan keluarga.. 

Kepada yang tidak menang, harapnya jangan ada yang berkecil hati... dan harapnya sudi join untuk Giveaway / Contest akan datang.. mana lah tau...

Tak payah bebel panjang panjang.. orang pun tak nak tau seme kat atas tu.. hehehehe.. 

Ok... Mari kita lihat siapa yang kenaaaaaaa... 




*Kesemua list peserta cabutan bertuah termasuk 3 blogger yang di atas saya tuliskan di sehelai kertas dan lipatkan satu persatu...
*Saya goncangkan kotak tersebut dan Aqeef memilih salah satu lipatan kertas yang berada di dalam kotak...

* Cabutan telah pun dibuat... tapi tak berapa clear...

* Haaaa.. ini baru clear... tadi amik goyang sket... heheheheh..


*Ini yang dikatakan kalau rezeki tidak kemana... 
kalau ada yang perasan, permintaan untuk masukkan peserta di atas untuk tungku moden 
tu diturunkan untuk cabutan bertuah adalah dari beliau juga...


Dan pemenang untuk Tungku Moden pula adalah... 

*
*
*
*
*
*
*




* Boleh klik ke link tersebut untuk bersetuju dengan juri dalam memilih pemenang... 
Rajin betul Pak Long ni.. Thanks... 

Harapnya semua berpuas hati dengan keputusan Juri dan Cabutan Bertuah tersebut... :)


*PEMENANG SILA TINGGALKAN EMEL / YM UNTUK PENGHANTARAN HADIAH YEE.. NAK ALAMAT... DAN DETAIL SEMUA... ANIN.. NANTI BOLEH PILIH KAIN RM35 DI BLOG BIZ SAYA YEE... 

10 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

hahaha...sian aqeef...sampai tergaru2 kepala dia...tak tau apa motip ibu dia suh wat gitu...hahaha...

pepun tahniah pada pemenang...

Izzatul Iman said...

Tahniah kepada pemenang...

Anin memang melimpah rezeki... hari dah menang kat blog lain, kali ni menang lagi...

Tahniah!

yangbaik said...

tahniah kepada pemenang...huhuhu... tahun depan buat lagi yek...nanti boleh kita orangjoin lagik...

Ena said...

Tahniah buat pemenang..heheh

Echa said...

izan...
Aqeef mengamuk sebenarnya tu.. marah.. asik suh buat memacam... sampai dia cakap gini 'dah la ibu.. dah la... penat la.. ' hahahahhahahaha

Echa said...

izzatul.. iye ke.. memang dia murah rezeki.. rezeki anak...

Echa said...

yangbaik... insyaallah.. kalau ada rezeki lagi.. boleh buat lagi.. mana tau ada rezeki awak pulak.. nanti rerajin la join...

Echa said...

ena.. seme pun memang.. adiah je tak dapat...

kakyong said...

tahniah kpd yg bertuah..

anin said...

ya Allah tak ku sangka
terima kasih aqeef smp garu2

apa pun syukur sgt

terima kasih juga kpd semua kawan2..

salam ukhuwwah