Wednesday, May 12, 2010

Saya Rasa Macam Kreatif Bila......

Disebabkan keboringan melampau dalam masa cuti ni... 

Aku dengan rajinnya telah membuat keje tampal menampal a.k.a memenuhkan dinding rumah.. :p

Jangan la pelik dengan corak bunga tu... 

Dah dia takde direction nak tampal mana satu dulu.. aku hentam je... 

Itu yang bunga tu patutnya atas.. ke bawah.. ala... asal ado...:p

Yg atas ni tepi pintu bilik utama...

Yang bawah ni pulak kat dapur... atas sinki tu... rasa dah kreatif sangat dah ni.. hahahahaa

Tp en. somi cam minat plak tampal tampal ni... 

Minggu depan nak beli lagi katanya.. :)

Nampak gayanya tahun ni kita beraya dengan keadaan rumah yg macam sakai.. hahahahah...

11 comments:

..nOj.. said...

berbunga2 la umah ko weh. hehehe. wei kalo ko kretif boleh jadik lawo tau. xde la sakai sgt. biasa je

iz-AnN عبداللطيف said...

ok jek

dalila said...

cantik2... nk buat jugak la..

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

pasni buat dalam bilik, baru ada "mood" jer kan tengok bunga dalam taman (dalam bilik) heheheh

mama_iris said...

uish...chantek la.....pandainya dia....katne nak beli corak2 mcm tu?

AiNeRzA said...

adoi la kak...nak tergelak bila akak cakap mcm sakai...hihihi...kira cantik la tu...tapi bila dah banyak sgt, itu yg akak kata jd mcm sakai kot...hihihihi

Echa said...

noj.. berbunga riang la wei.. ahahaahah.. ni salah satu cara nak riangkan hati selepas disakitkan hati.. hahahaha..

izan.. ok je??? ko ni.. hehehehe...

Echa said...

dalila.. cantik ke.. hehehe.. thanks.. ha.. buat.. try la cari corak corak yg menarik... banyak corak lain.. tapi kena pandai pilih ...

Echa said...

kak mimi... saya tak tido dalam bilik. sejak ada anak ni.. memang tido kat ruang tamu je.. katil tu lama dah terbiar.. nampaknya kena serikan balik ni... lepas pantang.. hahaahahaha...

Echa said...

mama iris... try la buat juga.. ramai dah saya tengok yg buat camni juga... isi masa lapang.. hehehehe...

saya beli haritu dekat mydin.. kedai kedai kecik dalam mydin.. tak mahal pun.. rm10 je.. untuk 4 keping..

Echa said...

ainerza... rasanya betullah.. tak boleh sarat sangat.. nanti masuk rumah je.. jadi pening.. hehehehe.. serabut gile.. sket sket ok kot...