Monday, May 31, 2010

Apa Perasaan Anda???







Alhamdulillah.. 

Walaupun comot.. takpelah.. Asalkan dia selera nak makan.. 

Padahal lauk dalam pinggan nasi putih.. kicap ngan telur je.. 

Memang Aqeef makan gitu je.. 

Dia tak makan ayam... ikan semua tu.. 

Sayur pun sikit sikit je makan.. 

Tapi dia boleh habiskan nasi tu tanpa lauk... 

Anak suka! Ibu bahagia kan?? hhehehehe.. tetiba je...

Aqeef bulan 8 ni dah nak masuk 3 tahun.. 

Dah besar dia kan.. 

Dia pun dah mintak nak pegi school.. 

Dalam proses nak buat permohonan masuk sekolah ni.. 

Tak lama lagi bole keje la aqeef ni.. hahahaha.. 

18 comments:

..nOj.. said...

bkn main semangat lg dia makan. mcm nk berlumba je gaye nye. aku pun selera mkn nasik + telo goreng + kicap + sos cili. eh beh nye

*Miss Geli^ said...

dapat menantu la ko tak lama lagi..hahhahah

Echa said...

lumba makan nasi ngan aku neh.. saper paling cepat membesar.. hahahahaa..

Echa said...

ms geli... a'ah.. tu yg aku tengah survey pelamin dah ni.. buat dari awal.hahahaha

Zaidah said...

berseleranyer dia makan...klu anak2 zai berselera makan macam tu...alangkah bahagianyer...

~aSHa~ said...

masuk unibesiti dulu...tumpang kat tmpt ibu je..

qistinamy said...

sama la ngan baby i..suka sgt mkn nasi+kicap+telur..xpe la..jnji diorg nak mkn kn..syukur alhamdullilah..

ayang said...

sejuk ati tgk... bila agaknye nasrul nk kuat makan cam aqeef ni kan??

NenekPenne said...

nasi dgn telur mata kerbau..best...
nak tambah best, ada cencalok atau budu..wahhhh musnah diet akak tau...

Echa said...

zaidah.. dia ni pun ada angin.. ni time selera. kalau takde selera.. apa pun tak nak...

Echa said...

asha.. yelah.. aku book tempat dia kat sini.. hehehehee

Echa said...

qistinamy.. itulah.. tak kisahlah makan apa pun kan.. janji dia selera nak makan...

Echa said...

ayang.. skang musim dia kuat makan.. kalau musim dia tak nak makan.. memang teruk la wei.. hehehe

Echa said...

nenek penne.. kalau makan nasi panas panas.. dengan budu ke.. cencalok ke.. letak la ikan goreng masin seketol.. sedap tak.. heheheehe.. cam bes je tu...

Nana said...

amboi kemain lalu dia mkn nasi lauk kicap ngan tolo ye hehe
bole geng damia ni suka nau makan nasi ngan tolo

eima said...

wahhh ... baguuih la nk makan ...
setengah budak nasi langsung tak pandang ............

anak aku yg umo 1 tahun lebih tuh jenuh paksa nk suruh mkn ...
dah bg vita pun tak nk mkn gak .. payah.. payah...

Echa said...

nana... ikut mood jugak ni wei.. ishhh.. kalau mood tak baik.. aku rasa pinggan terlangkup dah tu.. hehehehe

Echa said...

eima.. kekadang jugak ni.. cuba try bagi dia appeton lysine.. aqeef so far makan tu. ok la..