Monday, March 1, 2010

STICKY MODE : Promosi TUNGKU MODEN






Untuk Maklumat Lanjut Mengenai
TUNGKU MODEN.. 

19 comments:

Ena said...

mcm best jer fungsi2 nyer tu kan!.. nak kene beli juge nampaknyer tu.. ehehehe..

umilia said...

aku da pnh try kat umh metua aku..mmg sgtla sdp bile gune..cume aku tak tahan pns je..hehehe..tp rs mmg okla klu pas besalin tu kan..takdela nak cr batu2 nak wat tungku tu..

Echa said...

ena.. memang bes.. kalau berminat nak beli, bole contact yeee... hehehehe...

Echa said...

lia.. ko dah try kan?? lega badan ek... beli skang pun ok gak.. tak xpired sampai nak tunggu berpantang balik.. heheheheh

zh-ena said...

ena mmg dah guna tungku nie sejak ena bersalin dulu

skang nie pun msh guna lg klu rasa skt2 kat pinggang

Echa said...

zh-ena.. alaaa.. nape ena tak promote.. kiranya lambat dah la saya promote ni.. hehehee.. dah xpired.. baru nak guna ni..

Drama Mama said...

best ni...memang tahan eh? kalau beli skang bole ka simpan sampai mengadung and beranak balik nanti? hehehee

Echa said...

bole.. hehehhee... sbb bole guna tuk sengal badan.. pening pening.. banyak kegunaannya...

Kaseh said...

echa ..kaseh nak yer.. later kaseh email..

Echa said...

kaseh.. nak email bole.. nak ym pun bole jugak...

{ e'mie } said...

echa..memandangkan aku akan kembali berpantang..aku nak satu yer...aku nak bayar macam mana tuh? bila bley dapat?...

Echa said...

emi.. skang ni order dulu.. nanti bila barang dah nak pos, ko bayar ek.. bank in online pun bole..

~aSHa~ said...

wah jadi bussinesswoman akak sorang ni....tahniah tahniah

aku pernah tgk tungku ni life..kawna aku guna...

kalo aku ada rezeki leh aku beli...tuk kegunaan masa hadapan...skrg ni rejeki lambat lagi...hujung bulan..ehhehee..tuk makan je ada...

~aSHa~ said...

btw

ni ada kedai baru

http://kedaimaisarah.blogspot.com

Echa said...

zidah.. ni bukan aku nye pun.. kak long aku yg jual.. dia mintak aku promotekan je.. heehehhe...

ala.. kalau nak, order dulu.. sementara ada stok dan murah.. sbb aku rasa kat luar harga dia tinggi sket kot.. nanti ujung bulan bayar lah.. hehehheh

{ e'mie } said...

echa..ko jgn lupa kat aku yer..buat persediaan awal...aku order dulu...dah ada barang..ko bagi tau aku yer...beres...

Echa said...

emi.. aku dah masukkan nama ko dalam list.. dun wori.. aku pun order lagi 2 untuk family aku... nanti barang dah ada.. nak pos nanti aku bitau ko untuk bank in duit.. senang camtu.. tq.. hehehe

~aSHa~ said...

a'ah kat luar mahal skit...

ijad said...

cantik blog...