Monday, March 8, 2010

MUNCHY'S MINI

Aqeef suka betul la biskut Munchy's mini ni...

Semua dia suka... 

Yang paling suka dalam ada vanilla tu... cam oreo tu.. 

Sekali ngap je.. tapi Aqeef makan lain sikit.. 

Ni seme pengaruh tv seme ni... :p

Dia putar dulu biskut tu... jilat krim dan baru la makan semua biskut..

Hehehehee...

Sekali beli.. macam kat bawah ni... 

Stok atok beli tuk Aqeef... 

Untuk sepupu sepapat Aqeef sekali.. 

Tuk ibu Aqeef sekali.. hehehee.. 




 comel comel jeee. sedap kan??? 

11 comments:

Ena said...

Sedap tu echa.. ena pun suke.. eehehheeh..

bagus tul lah ibu aqeef tu kan.. siap beli tuk sepupu sepapat aqeef lagi.. ;p

Echa said...

ena.. atok yg beli tu.. hahahaahhaha...

Nana said...

mmg suka menda alah ni wat kunyah kt opis heheh

*Miss Geli^ said...

aku pun sukeeee...

ini seriussssss

Echa said...

nana... syok je kan.. seketul seketul masuk mulut.. hehehehhe...

Echa said...

ms geli.. aku caye ni.. aku caye... ko memang serius kalau bab makan kan?? hehehehee

Drama Mama said...

banyaknya!!! camana price dia eh? adakah lebih kurang oreo, or cheaper, or lebih mahal? tengah survey2 nak buat something for my kid's bday ;-)

http://twinkywinkystars.blogspot.com

~aSHa~ said...

ceh ada gak tuk ibu ayat akhirnye...ehehehee

bak skit..pos
mau alamat skrg ke?

tak pernah merasa apa2 keposan dari melaka ni..

Echa said...

drama mama... harga dia murah je.. rm1.20 je satu batang tu.. batang ke?? entah.. kiranya.. satu pek panjang tu.. rm1.20.. rasanya harga seme sama kot... yg ini pun rasanya sesuai nak dibuat goodies.. cute je..

Echa said...

asha.. alaa... bisikut ni kat sana pun ada wei.. aku pos cencaluk nak ke??? kat sana takde kan?? hehehhe

::Mamalyna:: said...

asben aku suka mamam biskut nie...