Friday, March 19, 2010

Murtabak Malim

Haaaa.. petang semalam sebelum balik.. 

Singgah sekejap dekat Ikan Bakar Malim... 

Nak makan murtabak terbaekkkkk.. heheheh

Order Murtabak Special.. 

Sekali dah sampai.. bapokkk beso.. 

Sangat besar... makan 4 orang pun tak habis rasanya.. 

Yang Gambar bawah ni.. gambar bawak balik bungkus untuk mak ngan adik.. 


 
Ni Bahagian yang tinggal untuk mak dengan adik...
Ni pinggan aku bawak balik tuk aku sket.. hehee
Dah bagi dua pun banyakkkk sangat rasanya.. 

Yang bahagian aku tu pun... pagi tadi bawak balik ke rumah mak.. tak habis.. 

Murtabak ni sedapppp sangat.. makan panas panas lagi sedap..

Ada kuah kari.. dan sos.. sos dia tu sedappp... 

Penuh daging.. tak nampak tepung roti murtabak tu kat mana dah... 

Kalau sesiapa nak makan.. kat Ikan Bakar Malim ada.. 

Cawagan kat MITC tu cam tak berapa nak sedap dan banyak daging camni.. 

Pergi dekat Ikan Bakar Malim kat Malim. hehe:p 

Dekat area simpang 4 kat Mama Chop Papa Grill tu... 

Oh yee.. yg Murtabak Special kat atas tu.. RM8.. 

Ada lagi bappppoook beso.. Murtabak Family.. RM11.. tu makan 3 hari 3 malam pun tak bis rasanya.. 

hehehehhehehe...

10 comments:

*Miss Geli^ said...

kat sini nyer murtabak aku tak jumpa lagi yang best..sume nyer asik penuh bawang..benci tau

Echa said...

murtabak ni sangat sedap.. daging dia banyakkkkkkk..

Ena said...

wahhh.. cam sedappp jekk.. nak sikit!!

ayang said...

rr.. pegawai aku sll belanje murtabak king.. syedap n sangat tebal..

tapi aku lebih suke roti canai sardin.. kt anjung sangat manyak isi..

umilia said...

tula..kat sini ssh nak jmpa murtabak yg best mcm tu..pstu tak pnh lak aku mkn murtabak ade sos ek..sdpnye..takde jual yg frozen ke..leh ko anta kat aku..hehehehe..

Echa said...

ena.. nak sikit? bnyak pun bole.. meh la sini.. heheheheh

Echa said...

ayang.. murtabak king tak penah rasa la.. nanti nak cari jugak.. aku ni memang penggemar murtabak..

Echa said...

lia.. nanti aku try tanya budak tu.. ada frozen ke tak.. tapi rasanya takde la.. sbb masa bakar bakar tu.. dia dah nak masak.. dia tabur lagi daging tu tau.. sedappnyaaa..hehhe

NenekPenne said...

kat johor ada tau yang mcm ni...best sangat...

kat kl? ada yang besar mcm ni gak tapi isi cinonet...mcm geli kata, penuh bawang dan sampah sarap ... aaah orang KL meniaga nak untung jer tau, tapi makanan hampeh....

solok lada jual, orang guna kelapa muda, dia guna hampas kelapa... eeee eeee.aaah tetiba emo kat blog orang jap....sorry yer echa sepriasa...

Echa said...

nenekpenne.. hehehe.. takpe.. takpe.. luahkan apa yg terpendam...

tapi betullah.. sekarang org berniaga cuma nak cari untung.. tak kira kepuasan pelanggan..