Tuesday, March 9, 2010

Bila Aqeef Hilang

Aqeef sukar nak diramal la.. 


Kat mana dia.. 


Buat apa dia... 


Tahu tahu dah tak ada depan mata... 


Inilah kerja budak bujang sorang ni... 










kemain lagiiiii.. muncung muncung mulut...


ralit sangat dia... 


Semua ni sbb tengok babah buat la ni... 


Diam diam dia praktikkan...


Lepas ni.. kalau nak tukar tayar.. senang la.. 


Tak gitu babah??? :)


*Lupa nak bagitau.. kepala Aqeef tu.. masa ni baru baru botakkan.. sbb kepala dia cam tumbuh bintat camtu.. alahan peluh tu... tu sbb la aku botakkan pale dia.. sbb dia garu masa tido malam tu.. tu yg jadi parut camtu.. tapi skang... alhamdulillah.. dah clear dah kepala dia... heheheheh.. sekian, tq.

10 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

hehehe...ni baru like father like son...

sya...persal kepala dia tu...dia garu ek...

*Miss Geli^ said...

haa..aku pun baru nak tanya, apekehal kapla dia tu

Echa @ Syaz1601 said...

ha.. izan.. memang anak bapak.. .hehehhe... aku terangkan kat entry tu ek..

Echa @ Syaz1601 said...

ms geli.. alaa.. aku guna id lain lak.. lantak.. janji gambo aku jugak tu.. hehehe.. aku terangkan kat entry tu tau...

::Mamalyna:: said...

like father like son...

Drama Mama said...

hahaha comellll lah kecik2 dah pandai repair keta...comel la dia pala botak

Echa said...

mamalyna.. ala.. bila nak dengar like mother like doter ni.. hehehehe..

Echa said...

dramamama..

heheheeheh.. repair tak pandai lagi.. meniru tu je pandai.. heheh

~aSHa~ said...

huhh jimat kos pg bengkel dah gini...ini dinamakan inflasi sifar

Ena said...

Wahhh.. ader mekanik baru upenyer.. leh la panggil nanti lau ader rosak kat mane2.. eheheh.. bijak.. bijakkk!!