Monday, March 8, 2010

Shah Beach Resort 1

Ingat tak entry Shah Beach Resort tu... 


Sebenarnya... ada bengkel... Bengkel MPK..


Bukan berjalan pungggg.. hehehhehe..


Tak tido sana pun.. Balik hari je...


Tak sempat nak bergambo bagai seme.. sbb mata dok 'melekat' kat pc.. 


Gambar kat bawah ni seme amik dari fb member... heheheh...


ni tempat makan dia... biasa biasa la... 
makanan?? so so je.. kenyang.. alhamdulillah.. hehehe..

ini pool dia... terbuka je.. bebetul tepi tempat makan tu... 

ini pemandangan dari belakang chalet... nampak hotel lain.. cantik kan..



kesimpulannya... rajin betul budak opis aku ni.. 


tetengah malam g amik gambar.. kalau aku, baik aku tido je.. hahahahhahaha... 


nanti kita sambung letak gambar lain plak yee.. sbb kalau citer je.. takde gambar.. tak cool.. :p

3 comments:

Ena said...

Canteklah tempat tu.. bengkel.. ok la tu.. leh menyelam sabil minum air.. tp jgn minum banyak2 nanti kembung.. ekekekeek..

Echa said...

ena.. nanti kalau bercuti.. boleh la datang tido sini... so far tempat ni ok lah.. sunyi je.. walaupun tepi jalan... belakang terus laut dah..

NenekPenne said...

tapi laut belakang shah village tu tak leh mandi... mcm kotor jer..