Tuesday, March 16, 2010

Sharing is Caring.. Sal Nuffnang Lagi???

Harini memang banyak entry pasal nuffnang kan?? 
Hari NUFFNANG ke?? heehe


Tahniah kepada kengkawan semua yang dapat terumpuk tu... 
Saya tumpang gumbira... saya tumpang klik.. :p
Kepada semua yang sudi jengah.. sudi komen.. dan sudi melawat blog saya ni... 
Jutaan terima kasih saya ucapkan.. 
Sbb sudi juga melawat.. menjengah.. mengomen blog saya yang tidak seberapa ni... 
Yang sudi follow lagi la saya sangat nak berterima kasih.... 


Selesai merapu rapu dan syok sendiri... 
Sekarang tiba masa kita berkongsi apa yang patut dikongsi oleh newbie cam saya ni... 
Semua berkenaan NUFFNANG yang kita tak tau.. boleh la kita rujuk di sini.. 
Blog yang sangat sangat membantu... rasanya ada yang dah tau pun.. tapi takpe.. 
Saya tepek juga.. Pinjam URL Ye.. http://mathsensei.blogspot.com/


Kalau nak tau lebih lanjut.. boleh la singgah blog tu.. 


~sharing is caring~
syok juga minum slurpee di petang hari ni kan?? heheheehe...

15 comments:

Ena said...

a'a betul tu.. sharing is caring!!..

ena pun banyak x tau pasal nuff nie..

Echa said...

Ena.. sama la.. baru baru la nak menyibuk blog ni.. heheheh.. bila ada info camni.. memang bagus la kan.. kita kongsi kongsi.. mana tak tau tu ... kita bole tau la...

~aSHa~ said...

selain minum slurpee...JANGAN LUPA NYANYI okeh...tq

eh aku pun baru buat cite pasal nuff ni

..nOj.. said...

wat ucapan cam baru dpt anugerah je. hehehe. tahniah weh

Ieda Al-Habsyi said...

heheh!! aku tak paham tang buff tu, dapat klik slurpeee tu echa :) cecepat aku klik, takut hilang, hahah!! giler aku :)

Echa said...

hahahhaha.. asha.. baiklah.. jangan lupa nyanyi... time is gold. tetiba je wei.. hehehehe

Echa said...

noj.. ni baru sikit.. terima anugerah dari nuff la kan.. kalau anugerah bintang popular.. tu lain sket.. lagi haru nanti..hahahaha

Echa said...

ieda.. hehehee.. tq.. aku pun tak baper nak paham.. kena baca 80kali kot baru aku paham.. takpe.. kita blajo sket sket.. nanti lelama paham le tu...

Ieda Al-Habsyi said...

echa makin jelita ko, ni aku dtg dapat slurpee lagi tuk ko, leh minum waktu panas camni :)

Echa said...

hehehe.. kelakar la pulak ieda weiii.. hehehehehe....jom kita menjelitakan diri dan menghilangkan haus tekak ni.. hahahaha

NuR said...

wah..
best iklan kat atas tu..

p/s:salam singgah..

Echa said...

salam nur... bes kan.. musim panas ni memang bes minum slurpee..hehehe.. tetiba je.. tq singgah nur...

Nana said...

mmg zero knowledge pasal nuff menatang apakah terumpuk tu kekekek

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

飯糰夾蛋Karen said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社