Tuesday, March 2, 2010

Jom JCO!

Memandangkan masih pagi lagi ni.. 

Perut dah lapar.. jom kita jamu mata dengan JCO ni.. :p

Khamis lepas aku bercuti.. (nak pegi Paris.. tapi tak jadi.. duit belum cukup lagi rupanya)

So, kami anak beranak melawat tapak Jusco baru.. 

Kalau tak melawat tapak nanti, badan rasa tak sedap.. macam nak demam je... :)

Kebetulan masuk entrance tepi JCO plak... 

Memang kebetulan sangat... hehehehe..




sedapppppp nya iced chocolate ni.. :)




lain kali tak mao dah beli cam gelung gelung tu... tak lembut sangat .. heheh


anak tokey makan.. kaki naik atas meja...



Aku ngan en. somi dapat makan sorang seketul je... lain seme Aqeef bedal... selesai acara melepak di JCO Jusco yee... hehehe..


Lapo.. lapo... mana makanan aku ni.. hehhehehe

10 comments:

~aSHa~ said...

aku ingat mawi yg makan donat tadi....ehehehe


/me nampak sgt free skit arini kan..actly ada keje..tapi singgah2 tetap ada..nak tulis di blog sendiri je kena mlm2..

Ena said...

sedapnyerrr.. lamer x makan tu..

bestnyer klu dapat anak yg suka makan.. cam sy nie dah pening paler sbb anak sy si adik tu x mooo makan.. dah kerng dah badan nyer tu.. hu3x..

Echa said...

asha.. mawi tak makan jco.. dia makan kat hotel 5* je.. hehehehe..

alaa.. singgah sambil buat keje apa salahnya..

Echa said...

ena.. ni dia yg mintak.. tu belikan.. skang ni kena tanya dia nak makan pe.. kalau tak tanya, bagi je makan.. memang dia takkan makan.. tu pun berat camtu jugak.. tak naik naik.. sbb lasak.. hehehe

iz-AnN عبداللطيف said...

lama dah tak makan jco ni...ishh...bila nak p makan ni wei...sya belanja aku bila aku p sana ek...mekasih...

Echa said...

sesama izan.. hehehehhe...

*Miss Geli^ said...

sob sob..faveret jco aku nih..dulu masa becenta ngan laki, laki nak ajak deting, mesti umpan ngan jco..jco dekat ngan opis dia kat pavvilion tu..

sekarang layan big apple plak kat alamanda...

Echa said...

skang laki umpan lain ke???? :p

::Mamalyna:: said...

time balik ari tue aku nampak jj yg besar bagak tu pehtu nampak banner jco tp tak sempat singgah pun...

Echa said...

jj tu besar gileeee.. penat nak jalan dalam tu.. tapi aku rasa.. sama la cam jj seremban 2 tu... cam copycat je..hehehhe