Saturday, March 6, 2010

Shah Beach Resort

Sekarang saya di Shah Beach Resort yeeee... kat Klebang nuuuuu.. 


Semua gambar ni dari laman web yeeee.. 


Sbb tu semuanya nampak cantik.. hahahaaha... 









so, kalau sesiapa bercadang nak pegi, kat bawah ni ada map...
tak tau kenapa tiba tiba aku jadi baik dan jadi sibuk nak promosi tempat ni.. hahahhaa..






Shah's Beach Resort - Rates & Reservation
Weekday
Standard RM 130.00++
Weekend
Standard RM 150.00++
Deluxe RM 200.00++Deluxe    RM 220.00++
The rates are for single or twin share and include breakfast.
Extra bed RM 35.00++
Seminar package
RM 120.00 nett per person per day standard room
RM 180.00 nett per person per day deluxe room
Seminar package includes accommodation based on twin share, full board and conference hall and facilities.
Special  package for romantic holiday:
3 days/2nights RM 300.00 nett per couple-deluxe chalet incl. breakfast.


*ooohh.. saya tak bercuti yeeee... nanti saya buat entry kenapa saya di sini.. dan gambar panas panas yeee. hahahaha.. cuaca sekarang panas.. sbb tu semua gambar jadi panas.. :p

10 comments:

zh-ena said...

cantiknya tempat tu

~aSHa~ said...

jadi duta ke?

Ena said...

Bestnyerr echa... p jenjalan.. ke melaka upenyer yeh!.. dah lame x ke sane.. last pegi 2 tahun lepas.. hu3x..

cantek lah resort tu..

NenekPenne said...

been there before....
nostalgia nostalgia...kenangan kita bersama ex suatu ketika dulu......

Echa said...

zh-ena.. kalau tengok live.. biasa.. tapi cantik sbb tepi laut... chalet dia tradisional..

Echa said...

asha.. blom sign kontrak lagi jadi duta.. sbb ritu kena bayar jugak.. kalau duta dia pree kan?? hehehhee

Echa said...

ena.. bukan jenjalan pun.. ada bengkel mpk... urusetia je.. heheeheh.. nanti kalau nak datang melaka, bole ar stay sini...

Echa said...

nenek penne... skang ni rasanya mesti ada yg berubah kan... kenangan lama tu bermakna tu... mesti seronok time datang situ kan...

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

飯糰夾蛋Karen said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社