Wednesday, March 24, 2010

Gambar Yang Tak MUngkin Korang HIngin Lihat di Majlis Pertunangan.

Haaaaaa.. panjang tajuknya... 


Hahaahaha.. Korang tak hingin.. tapi aku teringin nak letak jugak... 


Harus la ada gambar tuan rumah kan... Harussssss..


Layan gambar ni...



makkk aiiii.. saper la ni.. duduk tak sopan.. ishh.. ish.. 
demi keselesaan anak tu.. terpaksa.. tak sengaja.. :p


ishhh.. memasing mulut penoh.. tapi nak bergambo jugak.. :0


aryssa.. kacau abang tido yeeeeeee... 


Demi sokongan moral.. kami suami isteri ikut tema hantaran.. hehehehehehe

last but not leasttttt.. aqeef selepas dua kali salin baju yeeee.. 
sekian. tq

8 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

aku kan...selalu imagine tau...gimana ek rupa anak pompuan ko nanti...sebab aqeef ni mix ibu ngan babah dia tau...hehehe

Echa said...

waaaa.. suka komen ni... anak perempuan nanti. aminn.. aminnnnnnnn... fuhhh.. wei.. doakan pasni anak gurl ek.. heheheheh...

ratna said...

aqeef nak cuba tunjuk peace ker tu.. ha ha ha.. cute jer. satu jari jer tunjuk..

*Miss Geli^ said...

sib baik chah dia angkat jari telunjuk..
kalu dia angkat middle finger??

hahahahha

Echa said...

kak ratna.. tu memang percubaan buat 'peace' tu kak.. puas dah ajar buat dua jari.. tapi dia tak pandai.. hehehehe...

Echa said...

nora.. middle finger tu pose tuk orang dewasa je wei... hehehehhehe

~aSHa~ said...

pis tuk aqeef..

terkankang ko echa yek menyusukan anak..ehehhee....mmg adegan yg tak leh dilihat ni..ehehe

Echa said...

asha.. tu demi keselesaan anak tu wei... hehehe.. aku gagahkan jugak ni.. hahahahaah