Tuesday, March 30, 2010

AVON... the Company for Women.. and MAN..


Saya bukanlah pengguna tegar barangan AVON.. 

Rasanya setahun dalam 2 kali je ke AVON ni.. hehehe.. 

Tapi petang semalam... tanpa dirancang kami lalu depan AVON.. 

Tengok ramai orang... ramai lelaki dari perempuan tau.. 

rupanya AVON buat sale yeee... 

sampai 35%... ok la tu kan... 






so... apa yang saya beli?? 

Perfume lelaki (takde dalam gambar)... selepas less adalah belas belas sahaja.. 

Set Pur Blanca seperti di atas tu... selepas less adalah dua ploh saje...

Inner selepas less adalah sembilan belas sahaja.. murah kan.. 


Nak beli perfume ratus ratus tu tak mampu lagi.. hehehhe.. so, perfume AVON ni pun rasanya wangi dan berbaloi... tapi inner AVON ni memang saya guna dari dulu lagi... kain dia sangat lembut dan sejuk... basuh mesin je pun.. jam AVON pun tahan lama.  saya pernah pakai jam AVON hampir dua tahun jugak... tapi makeup AVON ni seme saya tak penah try yeeee... g keje pun pakai bedak je.. hehehe.. oppssss.. saya bukan duta AVON.. tapi kalau ada barang yang rasanya berbaloi untuk dibeli .. apa salahnya berkongsi kan?? hehehehehe...

17 comments:

Ena said...

samer la ngan ena.. gune perfume avon sajork.. klu tingin nak yg mahal.. tunggu hb beli ka.. huhuhu.. tp best gak kan avon nye perfume..

Echa said...

best.. dan tahan lama jugak kan.... avon pun ok jugak ek.. tak yah beli yg memahal... yg memahal pun bukan long lasting sangat pung.. hehehehhhee

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

akak pun tak kisah, jenis belasah jer jenama apa pun. avon pun ok jer.. sekarang ni pun dah international kan..

~aSHa~ said...

ha nti ko guna la no id avon aku ye..leh kumpul point..aku pun tak tahu apa fungsi point tu..ahaha

Nana said...

aku pakai aye liner avon je.bez nk abes dah nk kena g avon gak ni hehhe

Drama Mama said...

wahh ada inner jugak eh? nakkk try la tengok...i guna cosway products tapi inner semua tak pernah try la

Echa said...

kak mimi... perfume dia ok kan.. wangi wangi seme...

Echa said...

asha.. ko ahli ke.. nama je ahli.. point tu tak tau nak guna.. camni.. bagi je point tu pada aku.. le aku tanyakan camne nak guna.. dan aku guna terus..hehehehe

Echa said...

nana.. betulla.. orang cakap.. eyeliner avon ni lagi bagus dari brand yg mahal mahal tu...

Echa said...

drama mama... try la beli selai inner avon.. memang kain dia sejuk je.. saya setakat ni memang guna avon nye inner je...

..nOj.. said...

yg dlm bungkusan tu ape wei? bukak la nk tgk. hehehe

Echa said...

dalam bungkusan tu inner la tu...ke bungkusan mana?? atas sekali tu.. isi dia aku dah kuarkan seperti di bawah tu la..ishhhh..

NenekPenne said...

baru2 ni avon menghargai dealernya dengan membawa mereka menaiki cruise selama seminggu ke jepun...singgah jugak kot kat korea...jeles ai tengok my sista pegi sampai malas nak tengok gambar2 dia kat atas cruise dan juga kat jepun...chetttt..

.:fyzz:. said...

aku pun ahli avon..tp sejak ada sekor sales girl kt avon yg kereks cam avon tuh dier yg punya aku malas dh nak pi...order pun kalau nak kt akak kt ofis nih je..kebetulan pegi avon tnya pasai kad aku yg ilang..budak salesgirl tuh dh takde...
pepun brng2 avon ok per..

Echa said...

waaa.. betul ke nenek penne.. jelesss gile.. tapi avon skang ni betulla.. dah maju ke hadapan kan...

Echa said...

fyzz.. kekadang budak kat avon sesetengah ada yg gitu.. kak aku pun penah kena.. kerek.. dia tak mao layan sangat kita.. yelah.. org kampung la katakan.. hehehe

NenekPenne said...

betul echa, tak tipu......