Monday, December 13, 2010

Sejukkan Diri

 Setelah pagi pagi buta dikejutkan dengan 'surprise' yang dibuat oleh Nuffnang... 

Hampir berpusing bijik mata bila tengok BE... semuanya hilang... 

Tinggal Campaign je.. ME pun yillek... 

Setelah mengawal diri... kita sejukkan diri dulu dengan makanan menyejukkan... 




Sedappppppp okk... kesian betul pada aku yang baru fes time merasa eskerim yang sedap ini... 

Praktikal betul.. amik seketul.. terus masuk mulut... dalam tu ada eskerim dia .. vanilla.. 

Serius sedap... RM2.20 kot... sebaris tu ada 5 ke. 4... tak ingat... 

Eh.. aku makan eskerim selepas makan makanan berat tau... makan nasi.. makan ayam goreng... :)

Selamat bersarapan yeeeee... 

Nuff cepatlah sembuh ye... tak keruan hati bila tengok amaun yang tinggal RM2 tu... hahahahahha

6 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

eskrem pe tu kak? macam best lah, nak try la nnt, hehehe :)

Echa said...

entahlah ieda.. aku pun jumpa masa kat a famosa aritu... tapi sedap jugak.. hehehe

ciK mOt ©™ said...

eskrem ni jual kat malaysia ke???

Echa said...

cik mot.. aku blom penah lagi pegi luar melesia... sekian.. hahahahha

Drama Mama said...

mmana nak cari eskrem ni???nampak sedapppp nyum nyum nyum!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Echa said...

drama mama.. entah.. yg ni baru je makan hari sabtu lepas.. kat a famosa... sblom ni tak penah jumpa pun.. tapi siyes la sedap.