Friday, December 10, 2010

Amazing Race Asia Last Episode

Episod Amazing Race Asia dah pun berakhir malam tadi.. 

Jadinya ni boleh dikirakan entry penutup Amazing Race Asia untuk episod kali ini... :)

Cam biasa.. aku mesti buat rumusan la kan.. walaupun ada yg tak nak tau pun... takpe... 

Ni nanti.. senang aku nak buat rujukan tuk Amazing Race Asia akan datang plak.. takut lupa negara mana yang menang... :p

Tahniah kepada Richard and Richard.. wakil negara PHILIPHINES

Untung badan la... dapat duit lagi kan.. berbaloi la sakit badan seme tu... 

Aku tak tengok pun semalam.. aku tengok last jeeee... tengok siapa yang sampai dulu... hehehehe.. 

Dah tau.. terus tido je... kenyang betul semalam.. jadinya cam ular sawa.. dah kenyang terus tido.. 

Sbb tu sekarang cam ular sawa obesiti dah... hahahahhaha... 

Selamat Hari Jumaat kengkawannnnn... 

Minggu depan adalah minggu yang sunyi je bagi aku dan Aqeef.. :(


* Tq pada cik anon yang sudi betul kan kesilapan aku di pagi hari ni... 


yang benarnya bukan dari Thai.. aku dah betulkan tu... dari Philiphines.. hehehehe.. 


Maafkan saya yang serba kekurangan ni.. 


tapi memang 100k USD aje ek.. aku silap lagi.. agaknya aku tengok siaran siam kot semalam.. hahahahahhahaha... maafkan saya... sekali lagi.. 


tq pada yang sudi membetulkan ye... tak boleh cari makan bagi laporan la lepas ni.. hehehehe.. anyway.. thanks ok... saya sangat berterima kasih.. at least saya tau.. masih ada yang sudi baca cerita kat blog ni dari awal sampai akhir... tq.

12 comments:

Nana said...

sian aku tahun ni nye amazing race xsempat nk tgk
bz berblog kahhhhhhh

Ena said...

Salam Jumaat kembali echa.. :D

Anonymous said...

Bukan Dari Thailand lah...Richard and Richard ni dari Philipines la...

Anonymous said...

Bukan USD150K..tapi USD100K sahaja...

NenekPenne said...

cemana i leh terlepas tengok Amazing Race malam tadi...

ooo wakil dari thailand rupanya...tak mcm rupa orang thailand pun... :)

Echa said...

nana.. aku tengok masa last je.. awal tak tengok kot.. heheheheh

Echa said...

ena.. salam jumaat jugak...

Echa said...

anon... maaf saya dah betulkan tu.. hahahahahhha.. tq

Echa said...

anon lagi.. hahahahhaha.. memang tak boleh buat laporan lagi lepas ni.. banyak betul kesilapan... saya dah betulkan jugak tu.. thanks lagi sekali...

Echa said...

nenek penne.. memang takde rupa thai.. sbb dia dari philiphines..hahahahahhahaha... maafkan saya..

..nOj.. said...

takde dah org nk suruh ko buat laporan pasni wei. hehehe.

aku suka gak tgk rancangan ni tau. tp takleh bg komitmen la kalo rancangan yg jenis bersiri2 ni. kang terlepas nanti, bengang plak kan

~aSHa~ said...

aku suka rancangan yg habis masa tu jugak....