Thursday, December 2, 2010

Kadang Kadang Kita Perlukan REWARD Untuk Diri Sendiri

Betul kan... 

Kadang-kadang.. kita perlukan REWARD untuk diri kita sendiri... 

Atas hasil usaha kita selama ni... hasil dari duit kita sendiri... 

Dan.. aku telah memilih mende di bawah ini... 



Keinginan hati ni memang nak Handbag LV ke.. COACH ke... 

Tak pun Jam Tangan Guess ke... tapi nampaknya itu sahaja yang mampooo.. 

Apa pun... syukur sangat dah... lagipun kaki kan penting... 

Kena jaga... sbb kaki jugak kita nak gunakan tuk sopping lelama nanti kan?? heheheheehhe

Apa pun.. merewardkan diri sendiri menggunakan duit sendiri adalah benda paling gumbira dan bahagia sekali kan???? Walaupun tidak semahal mana.. tapi tetap bererti di hati kita... 
ceeeeeehhh.. :p

Eh... dah lama pun pakai ni... berbulan dah.. baru ni nak aplod... dah itam separuh pun tapak dia.. :)

14 comments:

Pn. Zana said...

betul tu ..setuju kan?w.pun murah tp, puas hati ..

erm, sdg berpikir nak beli ape yer tuk diri sndiri bulan ni ?:D

umilia said...

sudah lame tak mmbli utk diri sndri..sll bli brg2 penjagaan kulit je..huhuhu..sbbnye rs lbh dihargai klu bli ape2 gune duit suami..hahahahah...

ciK mOt ©™ said...

aku pun nak beli tuk diri sendiri jap lagi...
nak beli baju kurung siap...hehehe

*Miss Geli^ said...

izan, nak ikutt

echa, ada satu peten scool ni aku minat..kaler merah..heheh

eT said...

me kasut pon nk kene beli baru nih...hehehe
tetiba nk beli..:p

Nana said...

bez woo kasut ni
sangat2 comfort kan

::Mamalyna:: said...

aku pun teringin nak beli kasut school nie...

Echa said...

pn. zana... memang puas ati.. walaupun harganya tak sampai rm10 sekalipun.. kita masih puas ati kan.. ha.. pikir apa nak beli tuk bulan ni.. hehehehhe

Echa said...

lia.. guna duit suami dihargai jugak.. tapi susah sangat nak dapat.. tu elok guna duit sendiri.. hahaahhahaha

Echa said...

cik mot.. ko asik la baju kurung... tak bis bis.. hehehehehe

Echa said...

ms geli.. aritu aku pasan kaler merah.. ada yang ada tali belakang.. ada yang takde.. tapi malangnya.. masa aku nak beli.. hanya pattern ni aje yg ada saiz 5... memana jj masatu dah takde stock... aku amik je mana yg ada...

Echa said...

et.. beli.. jangan tak beli.. beli jangan tak beli...

Echa said...

nana.. memang.. selesa betul.. kalau jalan lelama tipu la tak sakit kan.. kalau jalan 3jam tanpa henti memang sakit jugak.. cuma selesa la.. hehehehehe

Echa said...

mamalyna ... ko beli la wei.. hadiah tuk diri sendiri... takde salahnya...