Friday, December 24, 2010

Dominos

Dalam sebulan ni memang kami anak beranak banyak merayau... 

Uruskan dan selesaikan perkara-perkara yang tertangguh... 

Jadinya... Dua minggu lepas.. kami ke Senawang.. Jumpa orang.. 
Tempat perjumpaan plak ... memang bebetul kat area Dominos ni... 

Memang makan ati je time berbual tu... 
Ati macam disentap sentap... di racik racik.. 
Badan je kat tepi tu... ATi dah masuk dalam order pizza dah.. hahahahahaa.. 

Jujurnya.. aku tak penah pun makan Dominos ni.. 
Kat Melaka takde ye kawan kawan... KEsiannnn :(
Bila dah ada depan mata.. harusla rasa.. 
Lagipun banyak kali dah tengok blogger lain tempek gambo menyayat hati sal dominos ni.. 
Kejam....... 

Kembang kuncup idung dapat masuk Dominos... 
Tak nak nampak jakun sangat... Amik je set.. Mudah.. :)

Pizza plak... aku salu tengok dalam blog blog lain.. 
Jadinya aku ingat.. apa yang sedap sangat tu... 

aku pilih Extravaganza... 
Ngan Aloha Chicken.. 
Sekali set ngan roti bawah ni ha... 
Oh.. air aku tukar... Air Apple Kotak tinggi tu... 
Pelik bila tengok sekeliling takde botol sos :p

Lagi haru bila dia bagi dalam box.. 
Siap aku dengan konfiden cakap 'eh.. saya tak nak take away.. saya nak duduk sini je makan'.. 
Hahahahahahha... Fes Time ok... 
Rupanya memang gitu.. :)
Kemain bangga lagi suh amik gambo eskerim... ni Add on... 
Ohhhh.. Aqeef memang beria la makan.. 
Dah kata darah campuran Omputih sket... 
Memang laju je dia telan... Setengah pizza dia je makan... 

Biarlah dia makan kan.. Time anak ada selera nak makan tu... Takpe.. 
kita kuar duit pun cam rasa kuar daun kering je.. :p
Pendapat aku la.. walaupun Dominos ni sketttt mahal dari Pizza Hut.. 
Tapi ok laaaa.. aku rasa berbaloi dengan rasa dia.. 

Nanti ada rezeki kita pegi lagi yeeee.. 
Kena tunggu keluar 'daerah' dulu... barulah dapat makan.. :)

Apa pun.. alhamdulillah.. rezeki 
Syukur pada allah... :)

12 comments:

atty's said...

pagi2 sudah dijamukan dengan dominas..huhuhuh..lapar tau ..ni nak kena cari nie

umilia said...

da biasa mkn piza hut ngn sos bile mkn dominos takde sos mcm rs kureng je..tp ape pun ati ku ttp setia pd piza hut..hehehehe..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

bg akak dominos ni lg murah dari pizza hut.. cuba tengok menu dia.. kadang2 dia punya set jauh lg murah.. aloha chicken tu mmg sedap..

beza dominos dgn pizza hut ialah topping dia banyak dan penuh. roti pun sedap.. sedangkan pizza hut sikit jek topping dia. roti lak tebal dan keras.

ayang said...

kesiann kan?? aku dlu pun cam jakuns jugak.. haha kantoi disitu.. well tahniah perut anda telah diisi dengan dominos itu.. hahaha

Ena said...

huhu..

ena tengah kelaparan ni.. dalam paler dok ingat pizza or mc'd je.. tp nak order pun malas.. adeihhH!!

ciK mOt ©™ said...

i vote for domino

Echa said...

atty...

kena jamukan pagi pagi.. jadinya t.hari atau petang dah boleh aim nak makan pe.. hehehehehe

Echa said...

lia.. aku mana yg ada tu aku sapu je.. kalau orang belanja lagi aku tak kesah.. hahahahaha

Echa said...

kak mimi.. murah sikit ek... entahla kak.. rasa cam mahal sket..t api xplanation akak memang saya hargai.. memang betul akak cakap tu... tepat sekali...

Echa said...

ayang..
tiu yg aku boleh senyum sampai malam ni.. hahahaha

Echa said...

ena..
nak order pun malas ek.. sama la.. nak ada depan mata je ni.. hehehe

Echa said...

mot..

i vote for makan pree. hehehehehe