Thursday, December 16, 2010

Mintak Tolong!!!!

Ada sesiapa boleh tolong tak??? 

Aku dah tak boleh nak aplod photo lagi kat blog ni... 

Nak tunjuk kat korang gambo misteri.. gambo jalan jalan.. gambo honeymoon seme tak boleh dah lagi... 

Dah try dah tambah author yang cam ada sesetengah blog buat tu.. 


kat sini boleh baca


http://damiaqish.blogspot.com/2010/11/mama-pun-dah-terkena-huhu.

http://mamatisya.blogspot.com/2010/10/selagi-tk-puas-hati.html

Tapi still tak boleh... 

Ke kena buat blog baru je?? camne ek... tak bes betul blog takde gambar ni...

4 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

aduhaii..tak dapek den nak membantu, tak tau la pulak ieda, setau ieda tambah author tu je, cara lain tak pasti ...

ciK mOt ©™ said...

eh eh...tambah author tu camner...

Aemy Shamy said...

dah try cari kat blog help? ataupun, cuba minta tolong kat mamat ni:
http://about-new-blogger.blogspot.com

atty's said...

mmg tak besh , kalo takde gambar.
mmg dah cukup ke limit quotanya..?