Monday, December 27, 2010

Kenny Rogers Roasters

Tadi pagi makan mi goreng mamak je... 

boleh tahan lapar jugak ni... dah la kafe depan ni tutup... 

Student takde.. dia tutup... bis staf tak pandai nak makan??? 
bila time macam ni la.. teringat ingat je menu kat kenny rogers aritu... 

Mine... set baru kot... dengan ice lemon tea... 
Ohhh.. skang ni memang ice lemon tea @ teh o ais limau adalah minuman kegemaran.. :)

Bukan aku punya.. kawan aku punya.. hehehe
Pun bukan aku punya.. 
Kawan aku yang lain punya... 
Lagi bukan aku punya... 
Aku nye tadi kan dah sebut.. tu air belakang tu.. 
Ice Lemon Tea.. 
Skang air yang ada 'krim krim' ni bukan selera...

Kemain teringat lagi ni... ishhhh... aritu makan ngan kengkawan.. 
Tapi tak kenyang sangat.. sbb rasanya kena jugak makan ngan laki dan anak sendiri.. 
Kalau suami yang bayarkan.. rasanya lagi kenyang sampai ke malam.. 

Ehem... ehem... lulus tak kertas cadangan ni yang? hahahahahaha

11 comments:

Farra Dhelina said...

haha mmg kenyang klu org yg bayarkan..hehehe

alololo macaroni cheese tuuuu..i loike lah kak

Echa said...

Farra... akak ada rasa aritu.. ok jugak kan... tapi tak boleh banyak.. nanti muak...

Nana said...

aku plg suka ice blended dia..penah drive g KR semata2 nk bli tu haah

Ena said...

ahahahhaha..


ena pun kena wat entry cenggini gak kot echa.. nak mintak direct cam malu2 meow jekkk..

dah lama tak pekena KR nie.. hadoiii!!

ciK mOt ©™ said...

aku masih suka float beer...hahaha

atty's said...

mesti lulus punya..
kty baru2 ni pun ada makan KR..nie..

pun mcm tak kenyang.kena repeat lagi kot.

Echa said...

Nana..

ice blended dia sedap ke wei.. rugi aku tak rasa aritu.. nanti aku try test...

Echa said...

ena..

Skang ni musim kita kena buat paper work.. tak boleh cakap gitu.. tak terkeluar ayat tu.. hahahahahaa

Echa said...

cik mot..

Tu air kat mana tu?? root beer float ke?? A&W ke...

Echa said...

atty's...

lulus ke?? hehehee.. harapnya la.. tapi cam tak berjaya sangat ni.. hahahahaaa

mahadir said...

cam best je tu?
bile masa g tu?