Wednesday, December 22, 2010

Cara Saya Begini..... Kalau Space Penuh dan Tak Boleh Aplod Gambar?

Ok... camni.. Korang pun dah tau kot... 

Ni kalau ikut cara aku sendiri la yeeee.. Cara yang sangat mudah untuk aku la... 

Cara orang lain aku tak tau... 

Aku lebih suka cara yang senang sikit la.. 

Selain dari buat author baru... (yang ni sebenarnya tak tau nak buat camne.. :p)

Selain dari buat blog baru... (malas nak tukar tang follower tu seme )

Aku telah buat keputusan untuk DELETE terus gambar dari Picasa Album aku.... 

Jangan ko delete seme gambar.. pilih la jugak.. mana gambar yg ko rasa dah zaman tok kadok tu.. 

Silap aku jugak sebelum ni... Terlalu RAJIN nak resize gambar... :p

Sekali dah kena gini.. sibuk huru hara sana sini.. haahahhahahah.. 

Itu perkara biasa... :)

Jadinya kalau ada yang rajin la nak baca entry tahun 2009 dulu keeee.. mana yang takde gambo tu.. 

Maknanya aku dah selamat delete kat picara.. kat blog pun ilang... 

Takpelah... 

Janji dalam simpanan aku sendiri ada gambo tu... 

Pada yang rasa sayang nak delete gambar tu... aku takde la cara lain lagi... itu ajelah kot.. 

Aku memang RAJIN nak pikir.. RAJIN sangat nak buat blog baru ni seme.. jadinya aku amik jalan mudah je... hehehehehee... 

Nanti aku aplod gambar banyak banyak lagi yeeee... dan aku akan pastikan aku RESIZE dulu gambo tu... 
:)

* Wahhhhh.. harini saje 4 entry aku buat kan?? rajin kan?? hahahahahaaha
Ni boleh kira cover 2/3 hari la ye.. aku kan RAJIN

4 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

hahahha ok2 thanxx kak :)

Farra Dhelina said...

oh mcm tu..mekasih! tp better guna new author tu kt kan

Echa said...

ieda.... okkkk.. takpe.. sharing is caring.. hehehehe.. tetiba je

Echa said...

farra.. ala.. nak buat new author tu yang tak berjaya tau... 8ploh kali cuba.. tapi tak boleh jugak.. akhirnya guna cara gitu ajelah... nanti fara ajar new author tu ek...