Monday, December 13, 2010

Ferrero Rocher Limited Edition

Sejak bila ada cekelat baru ni pun aku tak penah tau... 

Kat Langkawi ajelah kot yang ada jual.. 

Katanya Ferrero Rocher Limited Edition... mahal tetap sama.. :p

Mgkin mahal lebih sikit je..

Lain macam sikit je aku tengok.. 

Ada kelapa...


Setoberi..
  

Ini ntah cam rupa kacang pandai pun ada jugak... 


Ini lemon... ke limau ke... 
  

Ini yang isi dalam setoberi tu... 



Ni bahagian dalam lepas Aqeef gigit.. :)


Rasa?? entah.. aku jamah sikit je dari aqeef nye tu... 

Aku tak suka.. sedap lagi Ferrero yang coklat biasa tu... lagi menepati tekak aku... hehehe

Seme tu Aqeef yang belasah.. pada dia .. seme sedap je... nak nak pree. hehehehe

14 comments:

ciK mOt ©™ said...

haah...kat langkawi ada...
tapi aku suka yangn original jugak...:p

MRS. K said...

1st time tgk nih..

NenekPenne said...

baru punya...depa try to varietykan flavour..

Farra Dhelina said...

mcm lokel je..hikhik...belasah je ler..

Echa said...

cik mot.. memang original tu sedap la.. yg ini lain sket rasa dia.. hehehehehee

Echa said...

mrs k... memang. ini pun fes time... limited edition katanya... tak tau la...

Echa said...

nenek penne.. ye ke... buat la flavour bes sikit.. kelapa memang bebetul tak bes.. hehehehehe

Echa said...

farra.. klon.. hehehehheheeh... dah pree. belasah ajelah kan..

Ieda Al-Habsyi said...

wow! limited edisi ni, hehehe! byk betoi perisa dia ye kak :)

LyNn HaMzAh said...

yang original lagi best la...

Echa said...

ieda.. entahla ... bukan aku beli pun.. orang yang kata.. aku iyekan je.. hehehehehe

Echa said...

lynn.. memang.. saya setuju sangat... lagi bes yg ori...

eima said...

1st time .. wahh sedap ke ...
nampak cam tak sedap tp tatau la ... hehe
tp lain dr pd yg lain kan ...

Echa said...

eima... hehehehehe.. ayat ko tk boleh belah kan... bukan tak sedap wei... kurang ok la.. hahahahaha