Thursday, December 23, 2010

Mari Bersantai di Station Kopitiam

Almaklumlah... dah boleh aplod gambar.... 

Meh kita aplod gambar yang tak boleh nak aplod haritu... 

Seme ni adalah kejadian waktu ketiadaan Ketua Keluarga kami.. :)

Bawak anak santai santai... Bodyguard kena ada sekali... 
Takut meroyan aku kat situ sengsorang... 


Kita order Ice Blended Choc... 





Sbb memasing dah makan... order kid's meal je... 
Ada fries sejemput... sosej 3/4 batang... salad kebenda ntah.. dua tiga ulas timun.. 
telor mata kerbau sebiji... 

Kata pun kid's meal.. kalau adult's meal.. aku rasa 3 pinggan kena tambah :p











Memang order pun tuk anak bujang tu je... 
Dapat tengok.. jamah sket je.. itupun jeling semacam dah... 

Takpelah.. asalkan dia nak makan.. 
Kalau tengok dia makan... bawak selalu pun takpe.. dari dia tak nak makan langsung.. 
Nasi dah kurang makan dah.. 
Sejak bercampur darah mat salleh ni.. memang makanan omputih gini je jalan... 

nape tak goreng sendiri?? eh.. Feel makan makanan omputih gini.. 
Makan kat kedai.. lagi selera tau! try la... 
hahahahahaa

8 comments:

Nana said...

ice blended choc
mmg peberet aku poreber
aish..lom bekpes ni

Ena said...

Lom pernah mencuba makan di situ.. huhu.. nampak sedap!

umilia said...

tula..same ngn anak aku..klu mknn western laju je..mcm sup cendawan tu..pasta ke..klu ns tu 3/4 suap je da tak nak..biasala kite ni kan mix..tu yg turun ke anak tu.heheeheh..

Echa said...

nana... bes.. tapi yg ini biasa je.. tak sesedap mana wei... ais dia berketul lagi..

Echa said...

ena.. try la.. memacam ada... nampak cam sizzling pun ada kot.. tapi tak order la...

Echa said...

lia...

a'ah.. mix.. hahahaahhahaa... tergelak aku statement ko

LyNn HaMzAh said...

x pernah makan kat situ...nampak macam best jer...

Drama Mama said...

apasal la asal masuk blog ni aku terliur!!!!!!! hehehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com