Thursday, November 25, 2010

Walaupun Bukan Ratusan Ringgit... Tapi Dah Bersyukur Sangat.... TQ NUFFNANG

 Cerita pasal Nuffnang pulak... Lama dah tak bukak topik Nuffnang ni... 

Iyelah.. Nak tunjuk.. nak bitau pun bukan gah sangat... Tapi memandangkan sesuatu telah berlaku... meh kita cerita jugak... 

Setakat ni.. alhamdulillah... BE tak pernah tak ada... paling banyak dapat sekali BE... ada 12 BE... dulu.. 
Pada zaman kegemilangan.. :p hehehehe.. 

Sekarang.. dah ada 4 BE ni pun cukup bersyukur dah... :)

 Bukan itu pun nak citer sangat... Tapi nak citer sal BE yang dah ke ME... 

Cuba tengok iklan Sanofi tu... rasanya ramai jugak blogger yang dapat iklan tu... 

Antara yg aku perasan... MRS.K... kalau saya tak silap la... 

Tapi iklan dia tu... skang mgkin cecah ratus dah... saya bangga ok... tahniah jugak.. hehehe..tetiba je.. 

Kalau tengok tu.. iklan tu memang dah lamaaaaa sangat... dari bulan April lagi... 8 bulan dah kot... tapi earning saya untuk iklan tu... takdelah sebanyak mana.. jangan tertipu sangat... tak sampai baper puluh pun... siyes.. tak tipu.. tipu kan dosa.. lagipun arini ari Khamis kan.. hehehehhee... ada kena mengena ke?? :p

Tapi walaupun hanya berapa ringgit je.. saya tetap suka.. bersyukur dan berterima kasih kepada nuffnang.. dan semua readers yg sudi datang ke blog saya ni... waaaaa.. ucapan cam terima awards gitu... :)

Tapi sedih sikit.. sbb itu adalah earning terbanyak dalam sejarah BE saya... walaupun baper ringgit je... bagi blog yg cam saya ni.. memang rasa berbaloi dah.. walaupun bagi otai.. earning tu buat lepas celah gigi je... heheheheh..

Takpe.. usaha akan digandakan... 
Azam hari Khamis ni... sbb malam ni ada Amazing Race.. hahahahaha.. 

9 comments:

MRS. K said...

eh, eh,

iklan sanofi kite tu hari ni dah masok ME la.. sedih sangattttt coz dapat RM93 jer... hukhuk.. tak cecah 100 pon

Echa said...

mrs k.. yelah awak.. memang turun ke ME arini pun... tadi pagi masuknya ke ME... 93 tu pun banyakkkk dah tu...

Iman said...

Huhuhu.....bestnyer....saya dapat BE jap jer...tak sampai seminggu...lepas tu jadik ME...dapat tak sampai 1 hengget.....huhuhu

ciK mOt ©™ said...

yup...malam ni ada amazing race...walaupun kuciwa, ku gagahi gak...

nEa FleriDa / nIL said...

nil dapat be kejap je.. bpe sen je pon.. huhu

Nana said...

aku sedey la
nuff xkasi BE pong

Ena said...

camner la leh kekal lama Be tu kan!.. banyak tu.. ena punyer kejap je patu dah tukar jadi ME.. ishhhh.. sian.. apapun tahniah kat echa yeh!

DaHLia said...

alhamdulillah rezeki :D

Anonymous said...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel