Monday, November 22, 2010

FRUSTRATED!

FRUSTRATED!

Itu bahasa lebih mudah kot... 
Kalau tak paham tak tau la.. hehehehehe

Kek di bawah ni adalah kek beseday Aeyman yg ditempah haritu.. 

Tengok pun sakit hati... 
Bengang gile.. 
Sangat tidak berbaloi dengan harganya yeeee... 
Sakit hati.. bukan nak ungkit sbb harga kek.. tapi hasil dari bayaran kek tu... 

Kek beseday budak umo 5 tahun.. tak ceria langsung.. 
Dengan berkedut sana sini.. menyakitkan ati la tengok... 



Disebabkan tak nak hampakan budak 5 tahun tengok kek merekot gitu.. 
maka.. kek telah di make over.. :)

Taraaaaaaaa... 
hehehehhe.. 
  



Walaupun ntah macam hapa hapa.. tapi at least ada jugak warna warni kat situ... 
kiranya kek remaja la.. 

Asal tadi tu cam kek monopous.. opsssss.. sori... 
hahahahahhha.. ada aku kesah? sebagai pelanggan kita ada hak nak komplen kan.. 

Lelebih lagi aku yg sponsor kek tu.. 
lain kali.. order kek kosong je la kot.. lagi berbaloi baloi... :p

18 comments:

Ena said...

monopous???? wakakakkakaka...

MRS. K said...

hohohoh.. aku tengok pon bengang doo..

..nOj.. said...

apesal dia kedut2 gitu wei? tak paham aku. aku rase gambar tu adelah hasil yg gagal la. tp org kedai tu tanak buang, dia letak je kat kek ko kot

ciK mOt ©™ said...

haah...aku pun rasa ko lagi patut order kek kosong...
sebab ko kretip sangat weii

::Mamalyna:: said...

echah, die imagine terlebih tue...gambo benten time tua agaknyer...

*Miss Geli^ said...

asal kedut2 wei, kena tiup angin ke?hahahhahahha

umilia said...

ha ah la..ko mmg kreatip beb..lg lawa pas da makeover tu..ni SR ke beb..

eima said...

sakit mata ngan pening aku tgk kedut kek tuh ... haha

sedap tak ??

Echa said...

ena.. betul kan.. geram je..

Echa said...

mrs k.. aku lagiiiii bengangggggg.. hahahahaha

Echa said...

noj.. dia memang sengaja la nak buat aku sakit ati.. memang tau... last dah ni... tak nak order dah.. tataaaa.

Echa said...

cikmot.. tu ko perli aku ke apa?? hahahahahaa

Echa said...

mamalyna.. tak salah la kan.. aku cakap kek monopous tu.. hahahahaaha

Echa said...

ms geli.. kena tiup ngan angin laut cina selatan agaknya...

Echa said...

eima.. sedap???

entah.. tengok camtu.. rasa tak sedap.. bila pikir lapar.. ok laaaaa. not baddd. hehehehe

mamawana said...

Pandai gak make over dan makeup kek tu. Baru nampak lebih cute..

Anonymous said...

Willkommen in unseren Sex-Talk.


Der Sex-Talk gibt dir die Alternative kontaktanzeigen online und natürlich vieles mehr,unter anderem Sexgeschichten
Hier im besten Sex-Talk findest du kontaktanzeigen online Aufregend chatten
Suchst du Heiße Live Chats , dann bist du hier genau richtig.Gut,stellt sich die Frage,worauf wartest du?
sexuelle Vorlieben intim kontakte ,sofort anmelden .
Du suchst jemand in Uster, oder aus Erfurt, vieleicht in Germany , vieleicht von Schwyz, in Stockerau? Bestimmt ist da jemand dabei.!

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

lor sian ko echa.. akak faham apa kau rasa. sebab akak pun pernah order kek macam si*l jer.. tak berbaloi dengan duit.. agaknya kalau budak2 yagn deco kek sendiri lagi cantik dari tukang kek tu yang buat..

orang tu tak pandai adjust edible image tu.. tu pasal menggerutu.. padahal kalau pandai, cantik jer rata edible image tu.. sengal betul

akak gelak2 jer baca si ejan tulis.. benten tua. ahahahahah