Friday, November 26, 2010

Hujan Malam Jumaat

Semalam.. dari pagi.... dah hujan lebat... stop sekejap... lepas tu petang sikit dah hujan lebat balik... 

Jadinya semalam... dengan hujan lebat... malam jugak sampai ke rumah... (salunya malam jugak) :)

Tapi semalam lewat sikit... banyaknya mende nak uruskan semalam... dan settle dua perkara... 

Alhamdulillah... 

Bukan itu yang nak cerita... 

Tapi nak cerita geramnya aku sebab tak dapat tengok Amazing Race Asia semalam... dapat tengok siapa tersingkir je.... :(

Sebaik la ada ulangan...

Jess ngan Lani tersingkir semalam.. :) bukan suka kenapa pun... aku tak kisah pun siapa yang tersingkir... 

Adat pertandingan.. ada menang.. ada kalah.. 

Tak sabar rasanya nak tunggu Finale nanti.... siapa pun menang.. aku ucapkan tahniah awal... 

Aku takde share pun kalau sesape menang nanti... :p

Eh.. eh.. ada sesape sempat tengok tak citer melayu malam tadi.. 

Kat Astro Oasis.. Jalan Sakaratulmaut kot.. ke aku silap tajuk...

Nor Khairiah ngan Aqasha.. rasanya ulangan dah kot.. 

Tapi sedih wei.. ishhhhhh... entahlah.. memasing tak lari dari buat silap kan.. 
Cuma sekali perbuatan kita tersilap langkah.. susah kita nak patah balik.. 

Itu je tuk hari Jumaat ni... renung renungkan dan selamat beramal... :)

5 comments:

*Miss Geli^ said...

ala..asal ramai sangat minat amazing race ni..aku tak enah tengok pun

..nOj.. said...

aku pun tak tgk amazing race.

tp mlm td tdo lewat. tgk LOST TAPES kat cenel discovery. ngeri yang tak brape ngeri sgt. tp best la rancangan tu

::Mamalyna:: said...

kat pjaya pun ujan jugak... lebat! siap berangin2...

Ieda Al-Habsyi said...

haah, ipoh ujan gak, keras ieda sensorang laki keje malam, hahahaha!

nasazfrog... said...

yup kat jb pun ujan je sepanjang malam.......