Tuesday, November 16, 2010

Pengacara NONA yang baru



Vanidah sah hos Nona

VEE diberi tanggungjawab yang besar menjadi pengemudi terbaru program, Nona.

MARILYN ingin mengucapkan tahniah buat ibu dan isteri jelita, Vanidah Imran. Bukannya apa, Marilyn tumpang gembira dengan pencapaian figura yang cukup dikenali dengan nama ringkas Vee ini.

Selain memiliki karier seni yang mantap, rumah tangga yang aman damai dan bahagia bersama suami dan anak-anak, laris pulak tu sebagai pelakon iklan, terbaru Vee sah menjadi hos baru program TV3, Nona menggantikan hos sebelum ini, Maya Karin. Marilyn dapat tahu pun apabila membaca ucapan tahniah daripada rakan-rakan Vee di Twitter Vee.

Sudah pasti Vee akan menghadapi cabaran untuk menaikkan rating program itu yang sebelum ini merupakan antara program paling popular di TV3 itu. Tapi Marilyn yakin dengan karisma yang ada pada diri Vee, dia akan berjaya.

* sumber dari KOSMO!


owhhh.. aku dah lama betul tak tengok NONA ni.. 
kalau tengok pun... bila ada perkahwinan grand grand je.. sok senang nak buat idea anak bujang aku kawen.. hahahahahhaha... 


tapi rasanya aku lebih suka pengacara sebelum ni la... apa ke nama dia
tapi yg sebelum ni ... hasfiza aswaty kot.. entah.. 
tapi seksi sket... 


apa pun... nona ni dah lama kan... tak sabar nak tunggu vee mengacara nona plak... 

3 comments:

..nOj.. said...

kalau vee yang mengacara ko nak tgk tak wei? hehehe

aku ade terbaca aritu, katenye rating nona jatuh sejak maya karin take over. sbb tu kena singkir kot?

tp betul kate ko, best yg masa si fiza tu dulu. suara dia sedap je

eT said...

teringat cite 8 bulan..hehe

~aSHa~ said...

ermmm aku keje ari ahad...tak dpt tgk..maybe sbb tu rating jatuh kot...bukan sbb maya..sbb aku tak dpt tgk..eheheheh